Szerelmes asszonyt játszik Gubás Gabi (x)

Május 15-étől újra várja nézőit a Thália Színház. Először egy új, fergeteges vígjáték, az Álmomban megcsaltál kerül színre, főszereplői: Csőre Gábor, Gubás Gabi és Zayzon Zsolt.

Álmomban megcsaltál a Thália Színházban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Thália Színház legújabb előadása - az Álmomban megcsaltál - napjainkban játszódik a Francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle, az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a magabiztos tévéshow-sztár, ismert celeb élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak, hogy életük még tökéletesebbé válhasson, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja…

- A darabban én játszom Angéle-t, nagyon szeretem, közel áll hozzám. Okos, érzékeny, tisztességes, van tartása, és helyén van a szíve - nagyon jó kis karakter, sok színt tudok megmutatni benne. Angéle szerelmes a férjébe, gyermeket szeretne, hogy családjuk így legyen teljes, és nagyon készül az estére, amikor minden adott ahhoz, hogy a fogantatás megtörténhessen - meséli Gubás Gabi, az előadás női főszereplője. 

Azonban egy furcsa álom miatt a nő fejébe fészkeli magát egy gondolat: álmai férfija talán mégsem annyira hűséges hozzá? Nem rest, és úgy dönt, utánanéz kicsit Marcnak, követi pár napig, még a stúdióba, a show felvételére is elmegy. Innen kapcsolódik be a sztoriba a néző.

A bonyodalmakat tetézik Bonneau, a ravasz építési vállalkozó és Moraru, a román vendégmunkás, villanyszerelő, akik épp a telefonról irányítható otthonban „működés közben” felmerülő problémákat próbálják orvosolni. Továbbá feltűnik Simon is - Angéle első férjének barátja -, aki most érkezik haza Kínából, és aki reménytelenül szerelmes az asszonyba.

- Hirtelen feltűnik Simon, aki szintén nagyon vonzó, és lehetett volna potenciális második férjjelölt, ha nincs éppen Kínában, ahol két év késéssel értesül Angéle első férjének haláláról. Azzal a feltett szándékkal érkezik, hogy most megszerzi az asszonyt, és persze nem tudja, hogy a nő azóta újra házas. 

- Szóval, a darab sok vicces szituációval tűzdelt, nagyon mulatságos amellett, hogy izgalmas. Már az olvasópróbán könnyesre nevettük magunkat. Ilyen jól talán csak a Boeing működött az első szövegolvasáskor. Remélem, hogy a nézőknek is sok örömet okoz majd - mondja Gabi.

Szereplők: Gubás Gabi, Csőre Gábor, Zayzon Zsolt, Vida Péter, Tóth Eszter, Nagy Viktor, Tamási Zoltán. Rendező: Kelemen József.

Az új vígjáték mellett május második felében visszatérnek a nagy francia kedvencek is - a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban, amiben tavaly vette át Schell Judit szerepét Mórocz Adrienn, és a Rövid a póráz Szinetár Dórával, akivel ez az előadás először lesz látható. És újra színpadra kerül az Alul semmi Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter és Pindroch Csaba főszereplésével. 

A személyes színházi élmény pótolhatatlan. Mi készen állunk az újranyitásra. Reméljük, hamarosan találkozunk! 

www.thalia.hu

(Borító-, és ajánlókép forrása: thalia.hu)

Ezt is szeretjük