Vele osztja meg lakását Alföldi Róbert már 8 éve
Nézd meg!
Alföldi Róbert életébe kis mértékben a Facebook-oldalán tett bejegyzései révén pillanthatunk be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alföldi Róbert csak ritkán, és akkor is szűkszavúan szokott beszélni a magánéletéről.

A nemrég megjelent Alföldi Színháza - Öt Nemzeti év című könyve és a Facebook-oldala révén azonban nyitva van egy szűk kis rés, amin a rajongói bepillanthatnak az életébe.

Panka, a négylábú társ

A közösségi oldalára a hétvégén került fel több fotó is négylábú társáról. Pankával már nyolc éve osztja meg otthonát az X-Faktor új mentora. 

Gazdája nagyon ragaszkodik hozzá, a kedvéért még az RTL Klub székházába is beengedték, ahova tudvalevő, hogy tilos kutyát bevinni. Alföldivel kivételt tettek, a tehetségkutató felvételei alatt az eb az öltözőben várja.

Korábban egy Dorka nevű bobtail kutyája volt, annak elvesztése nagyon megviselte a Nemzeti Színház egykori igazgatóját. Meg is fogadta, nem vesz magához újabb szőrcsomót, amikor azonban meglátta Pankát, mégis meggondolta magát.

Egyszer azt nyilatkozta, az ebet egyfajta személyi tanácsadóként mindenhová viszi magával, a kutya el tudja dönteni, ki a jó ember.

Nincsenek barátai

Négylábú társa tehát mindig vele van, nem így a barátok. Könyvében arra is magyarázatot ad, miért nincsenek tartós barátságai.

"Valahogy nem marad energiám szeretni a barátaimat; illetve nem is szeretni, hanem ápolni a barátságot" - olvasható.

Arról is ír a kötetben, hogy ha nem a színházban van, civilként szorong az emberek között, aminek szerinte talán az az oka, hogy azt gondolja, belőle csak a színház érdekli az embereket.

"Velem nem könnyű lenni, és én sem könnyítem meg annak a helyzetét, aki mégis megpróbálná. Így aztán bemászom a csigaházba, mert azt hiszem, nem vagyok elég jó, vagy elég súlyos. […] Mi másért találkozhatnék én valakivel, mint azért, mert én vagyok Alföldi Róbert, a szerep vagy a szereplő? Ehhez képest mi tud lenni az én privát személyiségem? Mi vonzhatna bennem bárkit?" - áll az Alföldi Színháza - Öt Nemzeti év lapjain.

Fotó: Facebook/Alföldi Róbert; leadkép: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük