Az Álarcos énekes negyedik Nyomozójáról végre kiderült egy konkrétum
Lassan körvonalazódik, ki az Álarcos énekes új, negyedik Nyomozója.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus elején jelentette be az RTL Klub, hogy ősszel elindul az Álarcos énekes második évada. Egy héttel később az is kiderült, hogy a 2020. szeptember 6-án induló szórakoztató műsor négy Nyomozójából egytől búcsúzniuk kell a nézőknek, egy új híresség fog találgatni, kiket rejtenek a jelmezek és a maszkok. 

A show-műsor műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence lesz, a Nyomozók közül azonban az ország egyik lesikeresebb youtubere, Dancsó Péter idén ősszel már nem folytatja a vizsgálódást.

Az Álarcos énekes negyedik Nyomozója

"A televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát" - állt a csatorna közleményében.

Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő, egyelőre rejtély övezi, de augusztus 17. óta a csatorna a Fókusz című műsorában mindennap elárult egy érdekességet a titokzatos személyről. Ma kivételesen a Reggeliben kaptunk egy új nyomot. 

A kommentelők örültek ennek az információnak, ezt végre egy konkrétabb nyomnak tartják, mint azt, hogy soha nem napozik, vagy hogy szeret enni és főzni. 

Az elmúlt másfél hétben sok tipp született: sokan voksoltak ByeAlexre, több nyom után is kitartanak mellette, de mentortársa, Puskás Peti is kapott pár szavazatot.

"Ha jól emlékszem egyszer ByeAlex már mondta az X-Faktorban meg az egyéb RTL-es műsorokban, hogy neki magas az IQ szintje, nagyon szerintem ő lesz. "

"ByeAlex. Kb olyan fehér a gyerek, mint az Alkonyat sztárok,illik rá a többi nyom is, plusz elmarad az X-Faktor és kellett neki vmi új meló."

A cikk az ajánló után folytatódik

Néhány hozzászóló az első évad jelmezbe és maszk mögé bújó hírességeire tippel, hisz a Sztárban Sztár című műsorban is volt arra példa, hogy egy versenyzőből zsűritag lett, de tehetségkutatósokat is láthattunk már több műsorban zsűritagként, így Radics Gigit vagy Tóth Gabit. Mások a csatorna népszerű műsorvezetőit favorizálják, hiszen Sebestyén Balázs is Nyomozó lett: többen favorizálták Tokár Tomit, Lakatos Márkot, Peller Mariannt vagy Barabás Évit, mert rájuk több nyom is illik.

alarcos-enekes
Fotó: RTL Klub

Mutatjuk azt a tíz nyomot, ami a negyedik Nyomozó kilétének felfedésében segít:

1. Nagyon magas az IQ-ja.

2. Szeret enni és főzni.

3. Az egészség a legfontosabb számára.

4. Soha nem késik.

5. Szeret táncolni, csak nem tud.

6. Nagyon babonás, volt már jósnőnél.

7. Soha nem napozik.

8. Szeret költekezni, és sokat alkudozik.

9. Csak vizet és teát iszik.

10. Élt az Egyesült Államokban.

Itt lakik Istenes Bence és Csobot Adél 

Münchenben élnek két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén. Igazi mesebeli környezet veszi őket körül, mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban. Van, hogy még őzek és nyulak is besétálnak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük