Kiderült! Csúnyán félrelépett Ádok Zoli
A Csillag születik sztárja
Ádok Zoli ezúttal a szó szoros értelmében lépett félre egy lépcsősoron, eltört a bokacsontja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mondják, az emberrel mindig akkor történik baleset, amikor kevésbé gondol a veszélyre.

Így történt ez Ádok Zolival is, aki nemrégiben a szó szoros értelmében félrelépett - és ahogy az már lenni szokott, nem lett jó vége a dolognak. Zoli életében már sok extrém sportot kipróbált, a vadvízi evezéstől a bungee jumpingon át a sárkányrepülésig, ám eddig megúszta sérülés nélkül.

A lépcső az oka

A Csillag születik énekes-táncos sztárjának azonban nemrégiben egy lépcsőn mégiscsak sikerült rosszul lépnie, és úgy kificamította a bokáját, hogy eltört a középső bokacsontok egyike. Bár orvosai szerint pihennie kellene, Zoli nem igazán tud nyugton maradni, mint az az RTL Klub Reflektor magazinjának vele készített riportjából is kiderül.

- Az orvosok azért egész pozitívan állnak hozzá, nagyon jó kezekben vagyok, és mindent megteszünk, hogy hamarabb meggyógyuljak. Mágnesterápia, lézerterápia, fényterápia, homeopátia, ezek mind felgyorsítják a sejtek regenerálódását - árulta el a Reflektor magazin riporterének.

Új lemez és fellépések

Nem véletlenül akar minél hamarabb felgyógyulni: mostanában ugyanis gőzerővel dolgozik új lemezén, szeptemberben pedig a Madách Színházban lép fel. 17-én mutatják be a Jézus Krisztus szupersztárt, melyben Heródesként lesz majd látható, Nagy Sándorral és Szerednyei Bélával hármas szereposztásban.

Addig azonban még sok torna és sok próba vár az énekesre. Zoli persze élvezi a pörgést - enélkül élni sem tudna –, de úgy véli, tisztában van azzal, hogy a sors miért állította most meg.

- Én belülről tudom, hogy ez miért történt, hiszek benne, hogy ez okkal történt, de megígérem, hogy vigyázni fogok magamra! - fogadta meg.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük