Ezzel a férfival kapták le az RTL Klub csinos műsorvezetőjét!
Szerelmesek vagy csak barátok?
Ada elárulta, jár-e ÉNB Kristóffal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi napokban felröppent a hír, miszerint Ada, az RTL Klub Reflektor magazinjának csinos műsorvezetője és ÉNB Kristóf egy pár. A pletyka alapját az adta, hogy együtt látták őket egy vízilabda-meccsen szurkolni, erről fotók is készültek.

Hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, a két érintett a Fókusz riporterének kamerája elé állt, és elmondták, mi az igazság. Mint kiderült, Ada tavaly nyáron ismerte meg Kristófot, és a Reflektoros forgatások alatt többször is dolgoztak együtt, de csak baráti viszony van köztük.

A 31 éves tévés júniusban szakított párjával, akivel négy évig éltek együtt, így nem is igazán vágyik most arra, hogy ismét beleugorjon egy kapcsolatba.

- Amióta szakítottam Ákossal, azóta nincs semmi, és nem is szeretném, hogy legyen, esélyt sem látok rá, egyelőre jól elvagyok a barátaimmal  - hangsúlyozta Ada.

Kristóf pedig hozzátette, ő viszont annyit csajozik, amennyire az energiája engedi, de Adával tényleg csak baráti viszonyt ápol.

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub, budapest.rtlklub.hu, RTL Klub/Fókusz

Sztáranyukák bikiniben

Ada 2006-ban szülte ikerfiait, és a szülés után visszanyerte bombázó alakját. Nézd meg őt és már hazai sztármamikat bikiniben.

Ezt is szeretjük