Visszatér a Barátok közt alapszereplője - Ujjonghatnak a rajongók

Berényi Claudia ismét felkavarja az állóvizet a Mátyás király téren.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ábrahám Edit 16 éven át volt a Barátok közt alapszereplője, ő testesítette meg a sorozat egyik legnépszerűbb karakterét, Berényi Claudiát. A színésznő 2014-ben távozott az RTL Klub produkciójából, ennek ellenére az elmúlt években több alkalommal is felbukkant egy-egy rész erejéig a Mátyás király téren, és a sorozat alkotói úgy döntöttek, ismét belevonják a cselekménybe a legendás alapszereplőt.

Hamarosan újra láthatjuk Berényi Claudiát

A sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter a Sorozatwikinek mondta el, hogy már ezen a héten visszatér Ábrahám Edit karaktere.

- A közönségkedvenc színésznő csak néhány epizód erejéig lesz újra Barátok közt, a történet szerint azért, hogy Péter segítségére siessen. Persze, Claudia felbukkanása most is, mint mindig, okoz majd meglepetéseket. Amilyen rövid, olyan emlékezetes lesz ez a látogatás.

barátok-közt-régi-szereplők-ábrahám-edit
Fotó: RTL Klub, Femina/Rátkai Márk

A színésznő korábban a Borsnak mesélte el, hogy ő bármikor szívesen visszatér a Barátok köztbe.

- Tizenhat évig a mindennapjaim része volt a sorozat, aminek köszönhetően egy egész ország megszeretett. Már többször visszatértem megkavarni a szálakat, bármikor szívesen visszatérnék újra a Mátyás király térre - nyilatkozta.

A színésznőt rajongói márciusban Molnár Ferenc Olympia című darabjában láthatják majd.

- Rengeteget köszönhetek a Barátok köztnek, a színpad azonban egy másik univerzum számomra. Sokszor merül fel, hogy áldás vagy átok szappanopera-szereplőként a színpadra állni: ha bejövök, és nem csinálok semmit, akkor is tapssal fogad a közönség, erről tudom, hogy ez Claudia karakterének szól. Azonban hiszem, hogy az előadás végére hozzátettem valamit, és akkor már én, mint színésznő kapom az elismerést - tette hozzá.

Ezt is szeretjük