Elárulta titkát! Rubint Réka így nyerte vissza bombázó alakját szülés után
Aki megfogadja Rubint Réka tanácsait, annak semmi oka az aggodalomra. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- A terhesség ideje alatt a női test komoly változásokon megy keresztül, ami természetes. Ahogyan az is, hogy sokan szeretnék visszanyerni szülés után korábbi alakjukat. Három gyerek után is kiváló formában vagy, mi a trükk?

- Nagyon fontos, hogy ideális testsúllyal essünk teherbe, így könnyebben elkerülhető az irreálisan nagy súlytöbblet. Sokan ott rontják el, hogy a várandósságot eleve 5-10-15 kiló plusszal kezdik, és ha ehhez csak az ideális nyolc-tíz kiló adódik hozzá a kilenc hónap alatt, akkor is plusz 25 kiló a vége. Én három gyermek édesanyjaként a tudatosságban és a következetességben látom a megoldást! Ésszerű, minőségi táplálkozás.

Ha az orvos engedélyezi, akkor rendszeres testmozgás. Én mindvégig update termékeket és az Abonett extrudált kenyereit fogyasztottam, és minden nap legalább 20, legfeljebb 90 percet edzettem.

- Azért lássuk be, van némi előnyöd egy átlagos anyukához képest. De mit tehetnek ők a csúcsformáért?

- Én is átlagos, előnyök nélküli anyukának tartom magam. Talán egy előnyöm lehet, az pedig a saját magammal szemben állított elvárások. Rendkívül következetes vagyok magammal szemben, távol áll tőlem az önsajnálat és a kiskapuk keresése! Csak azt tudom javasolni a kismamáknak, hogy hozzák meg a döntést, tűzzék ki a célt, és akadályokat nem ismerve tegyenek meg mindent céljuk elérése érdekében. Két szoptatás között is lehet DVD-re tornázni otthon 20-30 percet, és az is csak tudatosság kérdése, hogy milyen alapanyagból készül az ebéd.

- És ha nincs ennyi idő, energia az újszülött mellett, akkor mit lehet tenni?

- Idő mindig arra van, amire szakítunk. A mozgásból pedig rengeteg energiát lehet nyerni! Engem csak és kizárólag a mozgás tud teljesen feltölteni energiával.

- Reméljük, ezzel a kérdéssel nem ijesztjük el a kismamákat: mennyi időbe telik szülés után visszanyerni a régi alakot?

- Abban az esetben, ha a kilenc hónapot tudatosan visszük végig, akkor néhány hét, hiszen el sem veszítjük. Rengeteg olyan kismama vendégem van, aki hat-hét-nyolc kilót hízott a terhessége alatt, és most, szülés után jobb formában van, mint lánykorában.

- Végezetül: van olyan étel, vagy mozgásfajta, amit semmiképp sem javasolnál egy kismamának? Vagy fordítva: olyan, amit mindenképp ajánlanál?

- Azt mindenképpen javaslom, hogy a hagyományos kenyereket cseréljük Abonett Karcsúkenyérre. Ezzel nagyon sok felesleges szénhidrát és kalória bevitelétől kímélhetjük meg magunkat. Emellett az Update 1-es termékeket is ajánlom, melyek hamarosan a boltokba kerülnek. Az Abonett extrudált kenyerei nagyon hatásosak, sőt, klinikailag bizonyított, hogy az Abonett termékeit a rendkívül alacsony szénhidráttartalmú Update lisztkeverékkel tovább lehet update-elni, amivel megnövelhetjük fogyókúránk hatékonyságát.

A mozgás egyénre szabott, nehéz ebben tanácsot adni. Nekem az orvosom azt javasolta, hogy mindent csinálhatok, ami jólesik. A baba jelezni fogja, ha neki nem tetszik a választott mozgás, és ez valóban így történt. 23 hetes terhesen még futottam, a 24. héten Zalán jelezte, hogy a futást váltsuk fel valami másra.

Ha többet szeretnél tudni az egészséges, fogyókúrás étkezésről, és a hasznos információk mellett értékes ajándékokat is szívesen nyernél, látogass el a karcsukenyer.hu-ra.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1736185&banner=1736186&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük