"Az első hetet kell kibírni" Peller Mariann így győzte le a pluszkilókat
Peller Mariann őszintén beszélt arról, hogy milyen trükkökkel sikerült lefogynia. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- Olvastam valahol, hogy korábban sok gondod volt a külsőddel: kiskorodban nem voltál éppen vékony. Ennek most viszont semmi nyoma, sőt. Mi a titok?

- Köszönöm a bókot - tényleg nem mindig volt ez így. Már kicsiként is sokszor kaptam meg, hogy kövér vagyok, rosszul nézek ki. Ha látsz rólam három évvel ezelőtti képeket, az RTL-es korszakom elejéről, akkor is 12 kilóval több voltam, mint most. Végig ott motoszkált bennem, hogy változtatni kellene a súlyomon, de az elhatározás a képernyőre kerülésemkor született meg.

Akkor kezdtem el igazán foglalkozni magammal. Az utóbbi másfél évben pedig már rendszeresen, heti négyszer, de inkább hatszor edzek. És figyelek az étkezésre is: igyekszem a lehető leginkább szénhidrátoktól mentesen enni.

- Meglehetősen sűrű az életed: reggel a Rádió1-nél kezdesz, utána Story TV. Hogy fér mindez össze a sportos napirenddel?

- Nehezen, de azért igyekszem mindig beszorítani valahova egy-egy óra mozgást. Akár otthon, este nyolckor is. Ezért van otthon egy kis lépcsőzőgépem. Heti egyszer-kétszer járok személyi edzőhöz is, súlyzós edzésre. De sajnos amióta A Nagy Duettben szerepelek, nem nagyon volt időm edzeni.

- És a szigorú étkezés?

- Azokon a helyeken, ahol megfordulok, mindig találok zöldséget, gyümölcsöt vagy éppen húst, amit csak salátával eszem. Az egészséges evést nem könnyen, de még a sok program mellett is megoldom. Igaz, nekem abszolút beválik az a módszer, hogy naponta ötször eszem keveset.

- Sosincs olyan, hogy elcsábulnál? Megkívánsz valami egészségtelen rágcsálnivalót vagy édességet?

- Dehogynem! Épp ezért használom a hétvégeket a bűnözésre. Úgy bírom ki a heti öt nap öt fogást, hogy a hétvégén azt eszem, amit csak szeretnék. Persze azért csak ésszel.

- Egy idő után rákattantál az életmódra?

- Igen. Ettől függetlenül olyan háromhavonta van egy-két hét, amikor nem bírom. De ez normális, még az edzőm is azt szokta mondani - imádom ezért -, hogy ilyenkor nyugodtan egyek. Különben csak az agyam és a testem kínzom.

- Van olyan kaja, amit sosem eszel meg?

- Hétköznap a nagy sütizésektől tartózkodom. Csipszet már inkább eszem, pedig arról is tudom, hogy egészségtelen. Ezért inkább az egészséges rágcsálnivalókat szeretem. Mint mondjuk a kalóriaszegény csipsz vagy néhány szem mazsola, és a kenyeret próbálom mellőzni vagy extrudált kenyérre cserélni.

- Szerinted mi a legfontosabb egy kezdő fogyókúrázónak?

- A legnagyobb közhely, hogy minden a fejben dől el, meg hogy ki kell bírni az első hetet, de mégiscsak ez a kettő együtt a legfontosabb. Ha van kitartás, jönnek az eredmények, és még tíz deka is nagyon motiváló tud lenni.

- Növelte a fogyás az önbizalmad, jobban mennek így a dolgaid?

- Igen! És sokat számít, hogy a környezetemben lévők is észrevették ezt. Ha felveszek egy feszülős farmert és hozzá egy pólót, már akkor is látom, hogy jobb alakom van. Sőt, az utóbbi időben - persze harisnyával - miniszoknyát is hordok. Pedig soha nem gondoltam volna, hogy ezt meg merem tenni. Mindez önbizalmat ad, és sokkal felszabadultabban mozgok, mint korábban.

Ha többet szeretnél tudni az egészséges, fogyókúrás étkezésről, és a hasznos információk mellett értékes ajándékokat is szívesen nyernél, látogass el a karcsukenyer.hu-ra.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1736193&banner=1736186&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük