Lecserélték a műsorvezetőt - Ábel Anita veszi át a helyét két évad után
Ábel Anita veszi át Hajós András helyét a VIASAT3 Ide süss! című műsorában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajós András két évadon át vezette a VIASAT3 Ide süss! című műsorát. Az ország legnagyobb amatőr cukrászversenyének is nevezett produkciót végül otthagyta, erről elsőként a Bors számolt be. A lap értesült arról is először, hogy Hajós helyére a kereskedelmi csatornának Ábel Anitát sikerült felkérnie. 

- Örömmel fogadtam és vállaltam el a felkérést, pláne, hogy tudom, milyen hosszú casting előzte meg a döntést. Régi vágyam volt gasztroműsort vezetni, pláne sütitémájút, ahol az illatok és a kész finomságok nagymamáinkat juttatják az eszünkbe - mondta a napilapnak a 43 éves színésznő-műsorvezető. 

A nagy sikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziójában Ábel Anita műsorvezetőtársa ezúttal is Sass Dani lesz, aki harmincévesen az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának harmadik évadában vált országosan ismertté. 

A műsor zsűrijét ismét Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs alkotja, a forgatások már elkezdődtek, az Ide süss! harmadik szériája tavasszal kerül képernyőre.

Ábel Anita két éven keresztül a TV2 számos műsorában volt látható: 2016 tavaszán a Kismenők című gyermek-tehetségkutató zsűrijében láthattuk először, majd a Sztárban Sztár +1 kicsinek is zsűritagja lett. Liptai Claudia várandósságának utolsó időszakában átvette kolléganője feladatait: a Sztárban Sztár zsűritagja és az Extrém Activity műsorvezetője lett. Ábel Anita vezette a Drágám, add az életed! című vetélkedőt is. A Nagy Duett című zenés szórakoztató műsor versenyzője is volt Emilio oldalán. 

2017 decemberében derült ki, hogy Ábel Anita otthagyja a TV2 csatornát, a 2018 februárjában lejáró szerződését nem kívánta meghosszabbítani. Áprilisban elindította az Anita STORY-ja című vlogját a YouTube-on: a hírességekkel készített interjúk csütörtökönként nyomtatott formában a Story magazinban jelennek meg. Bő egy év kihagyás után visszatér a képernyőre. 

Ezt is szeretjük