A Nagy Duett legdögösebb sztárjai
Íme, a TV2 népszerű produkciójának legszexibb női tagjai.

Dia

 	Tóth Gabi 	A Megasztárral ismertté vált énekesnő A Nagy Duett színpadán igazi bombázóként bizonyította rátermettségét. Az extravagáns előadó a műsorban Till Attilát igyekezett bevezetni a zene rejtelmeibe. 	Kapcsolódó cikk: 	Tóth Gabi falatnyi sortban mutatta meg magát »

Tóth Gabi

A Megasztárral ismertté vált énekesnő A Nagy Duett színpadán igazi bombázóként bizonyította rátermettségét. Az extravagáns előadó a műsorban Till Attilát igyekezett bevezetni a zene rejtelmeibe.

Kapcsolódó cikk:
Tóth Gabi falatnyi sortban mutatta meg magát »

Dia

 	Iszak Eszter 	A VIVA Tv csinos műsorvezetője énekesnőként is bemutatkozott, A Nagy Duett színpadán a tinilányok kedvence, SP a partnere.

Iszak Eszter

A VIVA Tv csinos műsorvezetője énekesnőként is bemutatkozott, A Nagy Duett színpadán a tinilányok kedvence, SP a partnere.

Dia

 	Balázs Klári 	Korda György felesége A Nagy Duettben egy teljesen új szerepbe kóstolhatott bele, a zsűri egyetlen női tagjaként mond ítéletet a produkciókról. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Balázs Klári »

Balázs Klári

Korda György felesége A Nagy Duettben egy teljesen új szerepbe kóstolhatott bele, a zsűri egyetlen női tagjaként mond ítéletet a produkciókról.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Balázs Klári »

Dia

 	Orosz Barbara 	A dögös műsorvezető énekesnőként sem hazudtolta meg magát, adásról adásra szexi szettekben lépett a színpadra - remekül kiegészítették egymást Ganxta Zolee-val. 	Kapcsolódó cikk: 	Orosz Barbara kendőzetlenül mesélt szerelméről »

Orosz Barbara

A dögös műsorvezető énekesnőként sem hazudtolta meg magát, adásról adásra szexi szettekben lépett a színpadra - remekül kiegészítették egymást Ganxta Zolee-val.

Kapcsolódó cikk:
Orosz Barbara kendőzetlenül mesélt szerelméről »

Dia

 	Zoltán Erika 	Az 1962-es születésű Zoltán Erika a TV2 népszerű műsorában adásról adásra bizonyítja, közel az 50-hez is megőrizte lendületességét. A verseny során Hajdú Péterből igyekszik kicsalni egy-egy tiszta hangot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Zoltán Erika »

Zoltán Erika

Az 1962-es születésű Zoltán Erika a TV2 népszerű műsorában adásról adásra bizonyítja, közel az 50-hez is megőrizte lendületességét. A verseny során Hajdú Péterből igyekszik kicsalni egy-egy tiszta hangot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Zoltán Erika »

Dia

 	Peller Mariann 	A szőke műsorvezető igazi dívaként mutatkozott be a színpadon, partnerével, Bereczki Zoltánnal hamar összhangba kerültek.

Peller Mariann

A szőke műsorvezető igazi dívaként mutatkozott be a színpadon, partnerével, Bereczki Zoltánnal hamar összhangba kerültek.

Dia

 	Liptai Claudia 	A közkedvelt műsorvezető A Nagy Duett háziasszonyaként is hozza a tőle megszokott kirobbanó formáját, a műsor vezénylésében az egykori ózdi hős, Majka a partnere. 	Kapcsolódó cikk: 	Liptai Claudia mindenkit megbabonázott királykék ruhájában »

Liptai Claudia

A közkedvelt műsorvezető A Nagy Duett háziasszonyaként is hozza a tőle megszokott kirobbanó formáját, a műsor vezénylésében az egykori ózdi hős, Majka a partnere.

Kapcsolódó cikk:
Liptai Claudia mindenkit megbabonázott királykék ruhájában »

Dia

 	Trokán Nóra 	A gyönyörű színésznő adásról adásra egyre jobban énekel, partnere az egykori Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel.

Trokán Nóra

A gyönyörű színésznő adásról adásra egyre jobban énekel, partnere az egykori Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel.

Dia

 	Falusi Mariann 	A Pa-Dö-Dő sztárja rengeteget fogyott az utóbbi időben - erről A Nagy Duett nézői is hétről hétre meggyőződhetnek, a színpadon igazi összeszokott párosként működnek együtt Árpa Attilával. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Falusi Mariann fogyása képekben »

Falusi Mariann

A Pa-Dö-Dő sztárja rengeteget fogyott az utóbbi időben - erről A Nagy Duett nézői is hétről hétre meggyőződhetnek, a színpadon igazi összeszokott párosként működnek együtt Árpa Attilával.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Falusi Mariann fogyása képekben »

Ezt is szeretjük
Fotó: