Durván kiosztotta élő adásban! Pierrot így szólt be az énekesnek

A Dal középdöntőjében osztotta ki Pierrot a New Level Empire formáció énekesét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár nem tartogatott túl sok izgalmat A Dal első középdöntője, az indulatok a műsor végére mégis elszaladtak, miután Pierrot csúnyán kiosztotta az egyik énekest.

New Level Empire

A műsor Facebook-oldalán kommentháború dúlt, hogy mennyire is volt igaza a zsűritagnak. Többen támadni kezdték Pierrot, de ez már mondhatni csak a szokásos, hiszen nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

Maradt minden a régi

Az adásban elhangzott dalok közül három került be azonnal a döntőbe és egyet a nézők szimpátiaszavazása juttatott tovább.

Az estét Antal Timi nyitotta, akinek a fülbevalója nagyobb volt, mint a nadrág, amit viselt. A Woke up this way című számával most nem tudta lenyűgözni a zsűrit, de a közönség sem mentette meg.

Tóth Verát sokan támadták A Dalban való szereplése után, éppen ezért most is hangsúlyozta, hogy számára a dal üzenete a fontos, azt szeretné közvetíteni. Ahogy fogalmazott, éneklés közben úgy érezte, ő egy isteni közvetítő csatorna. A zsűri viszont kegyetlenül szétcincálta álmait, a szemére vetették, hogy nem nyúlt a dalhoz a kritikák ellenére sem, így pedig maradt a Skyfall koppintása, ez pedig nem elég egy Eurovíziós Dalfesztiválra.

A Spoon is kapott hideget-meleget előző fellépése után, meggyanúsították őket, hogy playbackről megy az egész. A fiúk igyekezték bebizonyítani, mindez csak rosszindulatú pletyka és próbáltak a „fiúbandás” dobozból is kitörni. Csiszár Jenő bevallotta, nagy rajongójuk, hiszen a fiataloké a jövő, Rúzsa Magdi pedig azon nevetett, hogy ugyanolyan lett, mint a nagyanyja, mert a produkció közben végig azon morfondírozott, hogy kimegy és hoz egy fésűt, hogy kifésülje az énekes szeméből a haját.

"Nagyon arrogáns"

Szabó Ádám betegen állt a színpadra, ám ez teljesítményén egyáltalán nem látszott és átütő sikert ért el ismét a Give me your love számával, melyet akkor írt, amikor a barátnőjével éppen válságban volt a kapcsolatuk.

Az est fénypontjának sokan Csemer Boglárka - Boogie előadását tartották, aki a Wars for nothing című számával mindenkit megérintett. Ahogy Rákay Philip fogalmazott, nincs benne semmi szemfényvesztés, csak katarzis. Boogie kisfilmjében elmondta, nagyon nehéz megmaradni azon a szűk határmezsgyén, ahol a szöveg nem lesz közhelyes vagy egy egyszerű gejl a világbékéről, hanem megmarad benne a súlyosabb mondanivaló. Egyedül Csiszár Jenő volt, aki azt mondta, számára kicsit sok volt, de ettől függetlenül értékeli a dalt.

Tatár Csilla új külsővel tért vissza a képernyőre! Csipkeruháját imádták a nézők

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az utolsó fellépő, a New Level Empire robbantotta a bombát, jobban mondva Pierrot, aki nagyon lehúzta az előadást, miközben azt mondta, magát a formációt egy jó üzleti elgondolásnak tartja. Az énekest élő adásban alázta meg, amikor azt mondta, ő pusztán „egy gyenge képességű énekes, akinek a színpadi jelenléte is inkább civil, és mégis nagyon arrogáns”. A Facebook-oldalon a rajongók természetesen azonnal védelmükbe vették és szemet szemért elv alapján rátámadtak Pierróra.

Az est végén a három biztos továbbjutó Szabó Ádám, Csemer Boglárka és Mujahid Zoltán volt, hozzájuk csatlakozott később a Spoon, akiknek a közönség szavazott bizalmat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük