Új műsorban tér vissza Sváby András a képernyőre!
Emberi oldalát is megismerheted
Több év kihagyás után itt a nagy visszatérés. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Végy egy tapasztalt férfit és egy önmagát megvalósító, sikeres nőt. Mindketten otthonosan mozognak a kulinária világában. De mi a helyzet velük a lábasokon és fűszereken túl? Vajon a boldogság útja mindig a konyhán át vezet?

Sváby András korábbi televíziós műsorvezetőt és a Lila Füge gasztrobloggerét, Havas Dórát egy vadonatúj főzős műsorban láthatjuk nemsokára. Közös bennük, hogy a tuti ételreceptjeiken kívül bevált módszereik vannak a szomorúság ellen is. Ha kíváncsi vagy rá, kövesd a TV Paprika műsorát!

Sváby nagy visszatérése

Sváby András több év kihagyás után a TV Paprika képernyőjén tér vissza. Imádja a konyhákat, és állítása szerint gyerekesen vonzódik a konyhai kiegészítőkhöz is. Míg más pasikat egy Ferrari vagy Porsche hoz lázba, ő legalább annyira tud lelkesedni egy vasból készült bográcsért vagy egy szuper késért.

- Engem a főzés mindig ki tud billenteni a rossz hangulatból. Aki nem szeret enni, az nem az én emberem, és tudom, hogy nem lenne vele más közös témánk sem - árulja el Sváby. - Azt hiszem, a boldogsághoz mindenkinek megvan a saját tuti receptje, aztán rendszerint újratervezünk. Mint a GPS. Én világ-életemben menekültem a rosszkedv elől. Veszekedni is gyűlölök.

Havas Dóra hazánk egyik legismertebb gasztrobloggere. A puffanó liszt hangja, a kelő tészta látványa számára érzékiséggel bírnak. Az a típusú nő, aki bánatában a konyhába menekül, de nem az evés kedvéért.

- Szomorúság ellen sütisütés a tuti receptem. A főzéssel minden kifejezhető. A konyhában egyszerre lehetek gondoskodó anya és a szerelmének este 10-kor vacsorát készítő szerető. Arról nem beszélve, hogy a társasági élet is az étel körül zajlik. Mára azt is megtanultam, hogyan fogadjak úgy társaságot, hogy én közben ne csak a konyhában legyek - meséli Dóra nevetve.

Dóra szerint a boldogsághoz hozzátartozik az evés szeretete.

- A pasiknak is nagyon bejön az a nő, akivel időnként jókat lehet enni. A millió szerep és álarc könnyen bedarál bennünket, nőket. Ha az én kiteljesedik, minden esélyünk megvan a boldogságra - teszi még hozzá a gasztroblogger.

Júniustól hazai sztárok főznek a TV Paprika új műsorában, a gasztrocsatorna egyik legismertebb séfjével, Bede Róberttel közösen. A sztárvendégek elhozzák A boldogság receptjei-t,de nem csak a konyhai titkaikba avatják be a nézőket.

A boldogság receptjei június 2-tól a TV Paprikán!

Ezt is szeretjük