A mi kis falunk polgármestere az X-Faktort kritizálja - Videóüzenetet küldött
Október 5-től A mi kis falunk helyett az X-Faktor fut az RTL Klubon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon vicces keresztpromóval reklámozza az RTL Klub az október 5-én, szombaton este 20 órakor induló X-Faktor kilencedik évadát. Ebben az időpontban eddig a nézők az augusztus 31-én negyedik évadával elstartolt A mi kis falunkat láthatták, ám a tehetségkutató miatt a csatorna csak öt részt adott le az új részekből, a többit várhatóan úgy, ahogy a legutóbbi évad esetében is, a jövő évben láthatja a nagyközönség. 

A videóban Csuja Imre Pajkaszeg polgármesterének, Füleki Károlynak a bőrébe bújva értetlenkedik, hogy az embereknek még mindig érdekes a tincitánci és a dalolászás, valamint nem érti, hogy kezdődhet egy műsor neve x-szel. Aztán beismeri, hogy ő is nézni fogja az X-Faktort, mert a szomszédos, rivális településről, Pajkarétről is jelentkeztek néhányan a tehetségkutatóba. 

Az biztos, hogy A mi kis falunk a továbbiakban is sok izgalmas történést tartogat, ez a negyedik évad további részekből összevágott ajánlójából is látszik. 

Az X-Faktor 9. évadában is lesznek feledhetetlen pillanatok: Puskás Peti megvillantja tánctudását, Gáspár Laci megregulázza a szemtelen jelentkezőket, Dallos Bogi és ByeAlex már az első adásban a könnyeivel küzd, Kiss Ramóna pedig szárnyai alá veszi a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. Az X-Faktor adásit az X-Stage kíséri Szabó Zsófival és Lalival, akik az adások legjobb pillanatait idézik fel és számos extra tartalommal jelentkeznek, az RTL Most-on. 

A válogatók után majd érkezik a Tábor és a Mentorház, amikor két hétvégén keresztül szombaton és vasárnap este is az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon. A tehetségek ezen a két hétvégén átveszik a Jófiúk rendőreitől a stafétabotot, a sorozat november első két hétvégéjén szünetre megy, hogy utána újult erővel visszatérjen.

x-faktor
Fotó: RTL Klub

A válogatókon idén is színes volt a mezőny, és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt - az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva - még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt. A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek, és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani.

Tóth Enikő, A mi kis falunk Zömbiknéje

A hatvanéves Tóth Enikő A mi kis falunk című sorozatban Pajkaszeg egyik öregasszonyát, Zömbiknét alakítja. A színésznő a civil életben mosolygós és hatvanévesen is gyönyörű nő. 

Ezt is szeretjük