Súlyos beteg a Heti hetes sztárja - Minden szereplését lemondta
Képeken a sztárhírek
Nézd meg képekben, mi történt a héten a hazai sztárvilágban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február második hetében Bajor Imre okozta a legnagyobb riadalmat rajongóinak. A színészről a Blikk hétfőn azt írta, hetek óta elviselhetetlen lábfájdalommal küzd, már a gyógyszerek sem hatnak, látványosan le is fogyott. Már decemberben kénytelen volt lemondani két szerepét, és mivel a helyzet azóta sem javult, a Karinthy Színházban és az Operettszínházban is kollégái vették át szerepeit.

Felesége a hét közepén annyit mondott az újságírók érdeklődésére, hogy férjének pihenésre van most a legnagyobb szüksége és a gyógyulása érdeké­ben nem nyilatkozik senkinek. A színművész eközben vidéki házába, Fülére vonult vissza. A Heti hetesben sem láthatjuk ma este, valószínűleg a következő hetekben sem szerepel a műsorban. A főszerkesztő szerint azonban nincs ok aggodalomra, a bulvársajtó csak felfújta az ügyet.

- Az RTL-ben sok lépcső van, és a színpadra is föl kell menni. Ezért úgy gondolta, hogy jobb, ha a gyógyulásáig lemondja a felvételeket, s rendszeresen jár kezelésre - nyilatkozta az Új Ásznak.

Képes összeállításunkban megnézheted, mi minden történt még a héten a hazai sztávilágban. Kattintsd végig!

A 6. heti magyar sztárhírek összefoglalója

A 15. Story-gála legdögösebb sztárjai, Juga Veronika és Tenki Réka színésznő is babát vár, megszületett Berki Krisztián tornász olimpikon kislánya. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük