Két magyar színésznőről is kiderült, hogy babát vár
Képeken a sztárhírek
Nézd meg képes összefoglalónkat arról, mi történt az elmúlt héten a hazai sztárvilágban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február első hetében természetesen a Story-gála lázában égtek a sztárok - erről mi is beszámoltunk -, de azért más fontos eseményekről is hírt adhattunk. Kiderült például két magyar színésznőről, hogy várandósak.

Egyikük, Juga Veronika, a Barátok közt egykori Berényi Katája a Blikk értesülései szerint már a hetedik hónapban van, ezt közösségi oldalán a közeli ismerősei előtt sem titkolja. A 33 éves volt sorozatsztárnak már van egy 11 éves kisfia: Marci 2003-ban született, gyermeke édesapjával két évvel később szakítottak. A férfi megkérte a kezét, de nem házasodtak össze, mivel egyikük számára sem volt fontos a papír.

A szakítást követően Winkler Róbert újságíró-műsorvezető oldalán találta meg a boldogságot. A pár szakításáról 2008-2009 tájékán csak pletykáltak, hivatalosan egyikük sem erősítette meg. A nyilvánosság akkor bizonyosodott meg erről, amikor 2009 áprilisában Juga Veronika mindenki szeme láttára vadul csókolózott Csányi Sándorral a Zöld Pardonban, majd együtt távoztak. A kaland nem lett hosszú életű. Kisfiát végül nem kell egyedülálló anyaként nevelnie, új párja jól kijön Marcival, sőt, hamarosan egy kistestvérrel is megajándékozzák.

Nézd végig képes összeállításunkat, melyből többek között azt is megtudhatod, melyik magyar színésznőről derült ki még a héten, hogy babát vár!

Az 5. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Elhunyt Jancsó Miklós, egy pár lett a Barátok közt színésznője és az X-Faktor énekese, szakított Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük