Csak most derült ki! Már 3 hete szakított egymással a magyar sztárpár
Összefoglaló
Képes hírösszefoglaló a hazai sztárvilág eheti történéseiről!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December első hetén sztárbabáknak, illetve már a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál részleteinek is örülhettünk. Ez a hét sem múlt azonban el negatív hírek nélkül: kiderült, a TV2 sztárját kirakta a felesége otthonról, Bálint Antónia pedig azt árulta el, hogy ismét szakított Tereh Istvánnal.

Az egykori szépségkirálynő és az Első Emelet zenésze egy hónap után már szakított egyszer 2012 novemberében. Akkor állítólag azért mentek szét, mert Toncsit zavarta, hogy a férfi jó viszonyban maradt két gyermeke anyjával, mások szerint viszont azért, mert Tereh több időt fordított a cégére, mint új kapcsolatára. Később egy olyan hír is napvilágot látott, amely szerint Tereh István meg is ütötte a volt műsorvezetőt.

Idén június végén aztán ismét összejöttek, szeptemberben a TV2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjének első adásában szerelmespárként szálltak versenybe, de nem tudtak nyerni. Ez úgy tűnik, a való életben sem sikerült nekik, Bálint Antónia ismét szakított a férfival.

Azt nehezményezte, hogy Tereh István - ígérete ellenére - nem érkezett meg időben a könyvbemutatójára. A 44 éves sztárt ez annyira felbőszítette, hogy kitette a férfi szűrét, azóta sem nagyon beszélt vele. A könyvet Toncsi november 18-án mutatta be, ezek szerint már három hete szakítottak.

Ha kíváncsi vagy rá, mi történt még a héten a hazai sztárvilágban, nézd végig képes összefoglalónkat!

A 48. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Kilenc év után véget ért Gregor Bernadett harmadik házassága is, Majka a könyvében a Kiss Ramónával való kapcsolatáról szextitkokat is kiteregetett, Cseke Katinka ismét szerelmes, ezúttal egy 24 éves férfiba. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük