Feleségverés, drogok és szerelemgyerek
2010 legdurvább magyar botrányai
Idén a hazai sztárok közül is sokan megdöbbentették az országot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2010-es év során számos elismert és népszerű hazai sztárunk került a címlapokra különféle botrányaik révén, amelyek között találkozhattunk családon belüli erőszakkal, hűtlenséggel és kábítószer, illetve alkohol befolyása alatt elkövetett autóbalesettel is.

Hien Nguyen, a Megasztár negyedik szériájának vietnami származású versenyzője megjárta a poklok poklát a tavalyi évben: a 16 éves lány szüleiről ugyanis nyáron derült ki, hogy tagjai lehetnek egy embercsempész-hálózatnak.

A vádak szerint ők is részt vettek a hamis meghívólevelek gyártásában, amelyekért - a jobb élet reményében - 8-9000 eurót fizettek a nehéz sorsú vietnámiak. Hien édesapja egyelőre előzetes letartóztatásban van, édesanyja pedig házi őrizetben.

Stohl András 2010. május 8-án Fót közelében okozott balesetet, amelyben egy ember súlyosan, egy másik pedig könnyebben megsérült - a szemtanúk elmondása szerint pedig a 43 éves színész-műsorvezető szemmel láthatóan ittas volt.

A későbbi nyomozás mindezt bebizonyította: a tehetséges színész alkohol és drog fogyasztása után ült a volán mögé. Tárgyalása jelenleg is folyik, amit december 14-én a szakértői vélemények hiányában elnapoltak, igaz, időközben Stohl András már nyilvánosan is bocsánatot kért felelőtlen tettéért.

Csalfa férj, törvénytelen gyermek

Idén októberben robbant a bomba, amikor kiderült, hogy Kovács Lázár egy fiatal szőke hölggyel csalta meg feleségét. A népszerű sztárszakács ragaszkodott álláspontjához, miszerint csak egy egyéjszakás kalandról volt szó, ám szeretője, Bíró Andrea egészen máshogy emlékezett vissza a dolgokra.

A hölgy ugyanis sms-ekkel bizonyította, hogy kapcsolatuk hosszú évekig tartott, sőt, mi több, egyenesen azt állította, hogy közel kétéves kisfia is tőle van! Később aztán mégis kiderült, hogy nem ennyire egyértelmű a helyzet: a kisfiú fogantatása idején ugyanis a 22 éves hölgynek más férfiakkal is viszonya volt!

Az ügy pontos részletei továbbra is homályosak, Bíró Andreára pedig egyáltalán nem vet jó fényt, hogy korábban már több alkalommal is elferdítette múltjával kapcsolatban az igazságot - egyszer például azt hazudta, hogy megverték az utcán. Egy korábbi DNS-vizsgálat pedig már bebizonyította, hogy Andrea igazat mondott, és valóban Kovács Lázár kisfia édesapja, ám ennek eredményét nem fogadták el hivatalosan a bíróságon, mert az csak egy tájékoztató jellegű anonim teszt volt, nem pedig szakértői vélemény.

Családon belüli erőszak

Papadimitriu Athina hihetetlen vallomást tett idén ősszel, kendőzetlenül rántotta le ugyanis a leplet házassága titkairól. A népszerű színésznő és dr. Magyar Gábor 12 évig éltek együtt, Athina pedig könyvet is írt viharos kapcsolatukról, amely főleg a férfi féltékenysége miatt volt elviselhetetlen. Gábor olyannyira gúzsba kötötte feleségét, hogy sokszor még a veréstől sem riadt vissza, hogy otthon tartsa őt.

A vehemens természetéről többször tanúbizonyságot tett Damu Rolandot 2010 novemberében kedvese, Palácsik Tímea jelentette fel testi sértés és nemi erőszak vádjával. Az orvos szakértők azonnal megvizsgálták a lányt, minek során a testi sértés egyértelmű volt, ám a nemi erőszakot nem erősítették meg.

A közkedvelt sorozatsztár néhány hete a Frizbiben nyilatkozott először és utoljára az ellene felhozott vádak alól, és habár hivatalos ítélet még nem született ügyében, a Jóban Rosszban producereinél mindenesetre a botrány után betelt a pohár, és kitették Damu Rolandot a sorozatból.

Az év szerelmi botránya minden bizonnyal Magyar Attila és Gregor Bernadett jelenleg is bimbózó kapcsolata. A két népszerű színész együtt játszik a Budaörsi Játékszínben, állítólag ott melegedtek össze a közös munka során. A probléma csak az, hogy mindketten házasságban élnek, Gregor hét, Magyar három éve - a két elhagyott hitves pedig érthető módon kiborult a hír hallatán.

Fotók: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük