4 egykor kövér magyar sztár, aki elképesztően lefogyott

157 kiló mínusz!

A magyar sztárvilágban is akadnak olyanok, akik kitartó munkával megszabadultak a súlyfeleslegtől.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy manapság valaki a sztárok világában érvényesülni tudjon, nem csupán tehetségesnek, de jó megjelenésűnek is kell lennie - és ez a hazai hírességekre ugyancsak vonatkozik.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár vannak olyanok, akik felvállalják az ideálistól eltérő testalkatukat, és így próbálnak sikert elérni, többen úgy vélik, csak a hasznukra válhat, ha megszabadulnak a néha már az egészségükre ártalmas plusz kilóktól.

Lagzi Lajcsi - mínusz 52 kiló

Galambos Lajos, mindenki Lagzi Lajcsija évtizedek óta szórakoztatja a közönséget, súlyfeleslegével együtt ismerte és szerette meg az ország.  Megszokott, igencsak gömbölyű pocakjának azonban már nyoma sincs, a 49 éves Lajcsi ugyanis nem kevesebb mint 52 kilótól szabadult meg. Fogyása nem hirtelen, hanem hosszú hónapok alatt ment végbe, és teljes életmódváltásnak köszönhető. 

Az öltöny is jobban mutat a karcsú alakon

Az RTL Klub Reggeli című műsorában a nézőket is beavatta titkába: este hat-hét óra után már nem eszik.

Nem fogyaszt zsíros ételeket, vörös húsokat, a kenyérről pedig teljesen lemondott. Karcsúsodásával régi álma vált valóra, hiszen nemcsak esztétikailag, hanem egészségügyi okokból is zavarta már a tekintélyes túlsúly.

Bár hatalmas súlyvesztését látva korábban sokan azon aggódtak, hogy beteg, bevallása szerint jobban érzi magát a bőrében, mint valaha - ma már például az sem okoz neki gondot, hogy gyerekeivel biciklizzen.

Sőt, amióta lefogyott, a nők is jobban érdeklődnek a mulatós zene királya iránt. Ám őt ez hidegen hagyja, hiszen boldog házasságban él feleségével, három gyermekének anyjával.

Kunovics Katinka - mínusz 60 kiló

Katinka éppen tíz éve, 2000 márciusában robbant be a köztudatba a Romantic együttessel. Akkoriban nem csupán jellegzetes, bársonyos hangjával, de telt alakjával is kitűnt az átlagénekesnők sorából, ám Lagzi Lajcsihoz hasonlóan ő is úgy döntött, búcsút int a plusz kilóknak. 

Döbbenetes a változás

Több sikertelen fogyókúra után a fitneszguru Schobert Norbihoz fordult segítségért, akinek Update-módszerét követve egy év leforgása alatt csaknem 60 kilótól sikerült megszabadulnia. 130 kilóról 70-re fogyott, és olyannyira kivirult, hogy életrajzi könyve, a Szex és fogyás címlapján már félmeztelenül pózolt. A szexi képeket a Playboy fotósa készítette, az énekesnő pedig nem tagadta, hogy akár a nyuszis magazin címlapján is el tudná képzelni magát - erre azonban ez idáig nem került sor. A 32 éves énekesnő ma is tartja a formáját, karrierjét 2006 óta szólóban folytatja, néhány hónapja pedig állítólag a szerelem is újra beköszöntött az életébe.

Gáspár Laci - mínusz 25 kiló

A 2003-ban induló Megasztárban ismerhettük meg a tehetséges énekest, aki harmadik helyezettként 2004 legjobb férfihangja lett.  A tehetségkutató folyamán a nézők figyelemmel kísérhették Gáspár Laci átváltozását, aki a műsor ideje alatt amellett, hogy rátalált új stílusára, mintegy 25 kilótól is megszabadult.

A mackós énekesből dögös szívtipró lett

Esetében is az életmódváltás hozta meg a sikert: visszafogta a finomliszttel készült ételek fogyasztását, és elkezdett keményen edzeni. Valószínűleg a folyamatos próbák is hozzájárultak a kilók csökkenéséhez, a döntőben már csúcsformában volt. A 30 éves megasztár karrierje töretlenül ível felfelé a verseny óta, már több lemeze is megjelent, a legutóbbi 2009-ben, Megtalállak címmel. Magánéletében szintén változás állt be, ugyanis 2008-ban elvált feleségétől. Ennek ellenére kislányával igyekszik minél több időt eltölteni - sőt, úgy hírlik, a szerelem újra rátalált egy csinos ifjú hölgy személyében.

Pokrivtsák Mónika - mínusz 20 kiló

A 35 éves műsorvezető az RTL Klub Meri, vagy nem meri? című műsorával vált ismertté, és széles mosolya mellett telt idomai is a védjegyévé váltak. Pedig túlsúlya ellen folyamatosan küzdött, míg végül sikerült megtalálnia a tökéletes módszert. Mónikának a bioételek és a lúgosítás vált be.

Hosszú hajjal és karcsú derékkal elképesztően szexi

Melyet az étrend mellett egy speciális lúgosító ital segítségével ért el. A fogyásban nála is szerepet játszott a mozgás, még ma is heti három alkalommal jár edzőterembe. Az eredmény magáért beszél, hiszen 67 kilóról 46-ra sikerült fogynia.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mióta megszabadult súlyfeleslegétől, csinosabbnak érzi magát, magabiztosabban mozog a kamera előtt, és a bő helyett a nőies, szűk ruhákat részesíti előnyben. 2008-ban a Playboy felkérésére is igent mondott - a szexi képek láttán az olvasók is megbizonyosodhattak róla, micsoda bombázó lett az egykor dundi sztárból.

Ezt is szeretjük