4 egykor kövér magyar sztár, aki elképesztően lefogyott

157 kiló mínusz!

A magyar sztárvilágban is akadnak olyanok, akik kitartó munkával megszabadultak a súlyfeleslegtől.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy manapság valaki a sztárok világában érvényesülni tudjon, nem csupán tehetségesnek, de jó megjelenésűnek is kell lennie - és ez a hazai hírességekre ugyancsak vonatkozik.

Bár vannak olyanok, akik felvállalják az ideálistól eltérő testalkatukat, és így próbálnak sikert elérni, többen úgy vélik, csak a hasznukra válhat, ha megszabadulnak a néha már az egészségükre ártalmas plusz kilóktól.

Lagzi Lajcsi - mínusz 52 kiló

Galambos Lajos, mindenki Lagzi Lajcsija évtizedek óta szórakoztatja a közönséget, súlyfeleslegével együtt ismerte és szerette meg az ország.  Megszokott, igencsak gömbölyű pocakjának azonban már nyoma sincs, a 49 éves Lajcsi ugyanis nem kevesebb mint 52 kilótól szabadult meg. Fogyása nem hirtelen, hanem hosszú hónapok alatt ment végbe, és teljes életmódváltásnak köszönhető. 

Az öltöny is jobban mutat a karcsú alakon

Az RTL Klub Reggeli című műsorában a nézőket is beavatta titkába: este hat-hét óra után már nem eszik.

Nem fogyaszt zsíros ételeket, vörös húsokat, a kenyérről pedig teljesen lemondott. Karcsúsodásával régi álma vált valóra, hiszen nemcsak esztétikailag, hanem egészségügyi okokból is zavarta már a tekintélyes túlsúly.

Bár hatalmas súlyvesztését látva korábban sokan azon aggódtak, hogy beteg, bevallása szerint jobban érzi magát a bőrében, mint valaha - ma már például az sem okoz neki gondot, hogy gyerekeivel biciklizzen.

Sőt, amióta lefogyott, a nők is jobban érdeklődnek a mulatós zene királya iránt. Ám őt ez hidegen hagyja, hiszen boldog házasságban él feleségével, három gyermekének anyjával.

Kunovics Katinka - mínusz 60 kiló

Katinka éppen tíz éve, 2000 márciusában robbant be a köztudatba a Romantic együttessel. Akkoriban nem csupán jellegzetes, bársonyos hangjával, de telt alakjával is kitűnt az átlagénekesnők sorából, ám Lagzi Lajcsihoz hasonlóan ő is úgy döntött, búcsút int a plusz kilóknak. 

Döbbenetes a változás

Több sikertelen fogyókúra után a fitneszguru Schobert Norbihoz fordult segítségért, akinek Update-módszerét követve egy év leforgása alatt csaknem 60 kilótól sikerült megszabadulnia. 130 kilóról 70-re fogyott, és olyannyira kivirult, hogy életrajzi könyve, a Szex és fogyás címlapján már félmeztelenül pózolt. A szexi képeket a Playboy fotósa készítette, az énekesnő pedig nem tagadta, hogy akár a nyuszis magazin címlapján is el tudná képzelni magát - erre azonban ez idáig nem került sor. A 32 éves énekesnő ma is tartja a formáját, karrierjét 2006 óta szólóban folytatja, néhány hónapja pedig állítólag a szerelem is újra beköszöntött az életébe.

Gáspár Laci - mínusz 25 kiló

A 2003-ban induló Megasztárban ismerhettük meg a tehetséges énekest, aki harmadik helyezettként 2004 legjobb férfihangja lett.  A tehetségkutató folyamán a nézők figyelemmel kísérhették Gáspár Laci átváltozását, aki a műsor ideje alatt amellett, hogy rátalált új stílusára, mintegy 25 kilótól is megszabadult.

A mackós énekesből dögös szívtipró lett

Esetében is az életmódváltás hozta meg a sikert: visszafogta a finomliszttel készült ételek fogyasztását, és elkezdett keményen edzeni. Valószínűleg a folyamatos próbák is hozzájárultak a kilók csökkenéséhez, a döntőben már csúcsformában volt. A 30 éves megasztár karrierje töretlenül ível felfelé a verseny óta, már több lemeze is megjelent, a legutóbbi 2009-ben, Megtalállak címmel. Magánéletében szintén változás állt be, ugyanis 2008-ban elvált feleségétől. Ennek ellenére kislányával igyekszik minél több időt eltölteni - sőt, úgy hírlik, a szerelem újra rátalált egy csinos ifjú hölgy személyében.

Pokrivtsák Mónika - mínusz 20 kiló

A 35 éves műsorvezető az RTL Klub Meri, vagy nem meri? című műsorával vált ismertté, és széles mosolya mellett telt idomai is a védjegyévé váltak. Pedig túlsúlya ellen folyamatosan küzdött, míg végül sikerült megtalálnia a tökéletes módszert. Mónikának a bioételek és a lúgosítás vált be.

Hosszú hajjal és karcsú derékkal elképesztően szexi

Melyet az étrend mellett egy speciális lúgosító ital segítségével ért el. A fogyásban nála is szerepet játszott a mozgás, még ma is heti három alkalommal jár edzőterembe. Az eredmény magáért beszél, hiszen 67 kilóról 46-ra sikerült fogynia.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mióta megszabadult súlyfeleslegétől, csinosabbnak érzi magát, magabiztosabban mozog a kamera előtt, és a bő helyett a nőies, szűk ruhákat részesíti előnyben. 2008-ban a Playboy felkérésére is igent mondott - a szexi képek láttán az olvasók is megbizonyosodhattak róla, micsoda bombázó lett az egykor dundi sztárból.

Ezt is szeretjük