Meglepődsz, ki lett a legnézettebb tévésztár - Ördög Nórát és Majkát is lepipálta
A Marketing&Média összeállította a top 25-ös listát 2019 legtöbbet nézett tévésztárjaiból.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Marketing&Média idén is összeállította a listáját a 25 legtöbbet nézett tévésztárról, melyhez a csatornák a 2019. január elseje és 2019. december 31. közötti kumulált egyperces elérési adatait vették figyelembe. Csak a szórakoztató műsorokban felbukkanó hírességek kerültek fel a listára, a hírműsorokban, időjárás-jelentésekben és magazinműsorokban szereplők nem. 

Összességében igaz, hogy elsősorban azok tudtak felkerülni a listára, akik naponta, főműsoridőben jelentkező produkciókban szerepeltek, amit kiegészített egy-egy nagy nézettségű heti produkció. 

Míg a tavalyi lista élén Király Péter, az Éjjel-nappal Budapest szereplője és A Konyhafőnök VIP győztese állt, az ideit az Éjjel-nappal Budapest egy másik sztárja, Kamarás Norbert, vagyis ÉNB Lali vezeti, aki sorozatbeli szereplése mellett 2019-ben a Love Island című reality műsorvezetője is volt. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk a tíz legtöbbet nézett tévésztárt. A 2019-es év szereplései alapján összeállított teljes, top 25-ös listát a Marketing&Média január-februári számában találod

Ezt is szeretjük