Gyengül tőle szervezet oxigénellátása - Vedd észre a betegség jeleit időben

Sokan egyszerű rossz közérzetnek vagy lustaságnak hiszik.

nagykep?cikkid=163629&kep=sapadt-fiu1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anémia, azaz vérszegénység esetén a szervezetben csökken a vörösvértestszám, a vér azon alkotóelemeinek szintje, melyek az oxigén szállításáért felelősek. Ha nincs optimális mennyiségű vörösvértest a vérben, akkor a szervezet oxigénellátása gyengül. Ezért nagyon fontos, hogy a vérszegénységet, mely gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt jelentkezhet, mielőbb felismerjétek.

Mik a vérszegénység tünetei?

Bár a tünetek becsapósak lehetnek, érdemes felfigyelni rájuk, és a biztonság kedvéért előbbre hozni az időközönként amúgy is hasznos vérkép készíttetésének időpontját. Ha a vérszegénységre fény derül, táplálékkiegészítő segítségével, és a táplálkozásra való fokozott figyelemmel orvosolható.

Nagyon sokan egyszerű fáradtságként, lustaságként, dekoncentráltságként, kialvatlanságként értelmezik a vérszegénységre utaló tüneteket, így a baj elhúzódhat, a kezelése pedig csak később kezdődik el. Hogy hamar egyértelművé váljon számodra, mire kell felfigyelni, képgalériánkban olvashatsz a tünetekről egy rövid összefoglalót

Vashiányban szenvedsz?

A Vashiány teszt a ferritin (vas megkötésére szolgáló fehérje) kimutatására szolgáló immunológiai gyorsteszt, amelyet otthon, kényelmesen, bárki el tud végezni 10 perc alatt, egyetlen vércsepp segítségével.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük