Trendi designerruhák városi kismamáknak

Nem kerülnek egy vagyonba

Ráadásul az úgynevezett before&after vonalaknak köszönhetően szülés után is bátran hordhatod őket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Gabi, a zagabo divattervezője saját, baba által domborított pocakján kísérletezte ki azokat a megoldásokat, melyek révén ruhái a várandósság idején folyamatosan alkalmazkodnak viselőjükhöz, sőt, a terhességet követően is minden további nélkül hordhatók.

Így születtek meg az úgynevezett before&after vonalak. Gabi ruháiban olyan szabási és zárási megoldás található, mely felveszi a növekvő pocak formáját, sőt, a szülés után is hordható az adott darab - a pocak eltűnésével ugyanis a before&after vonalak záródnak, és eltűnnek az extra bővítőfelületek. A zagabo ruháiban dögös kismamából dögös anyukává válhatsz - a kategóriához képest barátságos áron.

A zagabo és a b.boom meghirdeti a Legyél zagabo mamma modell! játékot. Viseld te először a zagabo mamma legújabb kollekcióját, amelyben profi stáb fotóz le, és nyerd meg az 55 ezer forint összértékű díjak egyikét. A részletekről ide kattintva tájékozódhatsz.

Láthatatlan magzatkárosítók - a te környezetedben is

Attól, hogy kisbabát vársz, természetesen nem kell bura alatt élned. Ám jó, ha tudod, hogy sok hétköznapi dolog is rejtett magzatkárosító hatással bírhat - és ezek nagy valószínűséggel a te lakásodban is jelen vannak.

10 láthatatlan magzatkárosító, ami a te lakásodban is jelen van

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük