Melyik hónapban született a gyerek? Ebben lehet tehetséges
Tudj meg többet gyermekedről az ezotéria segítségével! Vajon miben a legügyesebb?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyszerű és egyben feledhetetlen az a pillanat, amikor a szülő, illetve a tanár meglátja a gyerekben felcsillanó tehetséget. Legyen szó sportról, zenéről, képzőművészetről vagy táncról, nagy kincs van a gyerek kezében, és segíteni kell kibontakoztatni.

Ha szeretnéd tudni, a te gyermeked miben lehet tehetséges, amellett, hogy figyeled nap mint nap, mit és hogyan csinál, valamint lehetőséget adsz neki minél több területen kipróbálni magát, az ezotéria is segítségedre lehet.

Gyermeked születésének hónapja alapján ugyanis egy vagy több dologban tehetséges lehet. Keresd ki, miben!

Január - nem kizárt, hogy osztályelső lesz belőle, ugyanis nagyon ügyesen teljesíthet az iskolában, és nem csupán egy vagy két tárgyból. Nagyon jól el tudja sajátítani a lexikális tudást, és ügyesen is számolhat.

Február - ha februári, akkor a matematika, a logika, a gondolkodás lehet az, amiben a legtehetségesebb. Az iskolában is feltehetőleg a reál tárgyakban teljesít majd legjobban. Jól tud gondolkodni, foglalkoztasd fejtörőkkel!

Március - gyermeked a művészetek, azon belül is a képzőművészet, a szobrászat terén lehet tehetséges. Próbáld csak ki, adj neki gyurmát kezdetnek, vagy vidd agyagozófoglalkozásra!

Április - a mindent szemügyre vevő, mindent megtapintó gyerek mintapéldánya a tiéd. Kíváncsisága részben a természettudományok felé való érdeklődésre vallhat, illetve, mivel jól kiismerheti az egyes anyagokat, a képző- vagy iparművészetben is számíthat babérokra.

Május - gyermeked ritka erős szépérzékkel áldhatta meg a sors, jó ízlése lehet, ért a színek és minták közti összhang megtalálásához. Mindenféleképpen érdemes valamilyen képzőművészeti szakkörre járatnod.

Június - gyermeked legfőbb tehetsége a nagyon jó kommunikációs képessége. Cserfes, eszes gyerek lehet, akinek úgy vághat az esze, akár a borotva. Az iskolában is szép jegyeket szerezhet.

Július - nagyon szeretheti a hasát, ha júliusi, de nem a habzsolás, sokkal inkább az ízek sokfélesége miatt. Felnőttként nagyon szerethet majd főzni, és nemcsak a konyhában lehet ász, de akár szakácsként is híressé válhat.

Augusztus - örök optimista lehet a gyermeked, amit részben annak is köszönhet, hogy mindent rózsaszínben lát határt nem ismerő fantáziája révén. Nagyon ügyes lehet mesék költésében, akár író is lehet felnőttként.

Szeptember - gyermeked maximalista lehet, aki addig nem nyugszik, amíg tökéleteset nem alkot, legyen szó rajzokról vagy akár iskolai jegyeiről. Tehetsége az aprólékossága. Mivel ennyire lelkiismeretes, sokra viheti majd.

Október - gyermeked képes lehet meglátni a pillanatot. A fényeket, a színeket, a jeleneteket. Valószínűleg imád rajzolni, képeket alkotni. Nagyszerű fotós vagy akár festő is lehet majd.

November - a lendület, a mozgás, az aktivitás megtestesülése a gyermeked, így a sportokban nagy tehetség lehet. Legyen szó labdajátékról, atlétikáról vagy úszásról, nagyon élvezheti, és sikere is lehetnek benne.

December - ha decemberben született, valóságos dalos pacsirta veszhetett el a gyermekedben. Jó ritmusérzéke, jó hallása lehet, ügyesen énekelhet. Érdemes lenne valamilyen hangszeren játszatnod, ha van kedve.

Ezt is szeretjük