Az ország egyik legjobb játszóparkja felkészült a kánikulára! Eláruljuk, mikor ingyenes
Vizes játszótér, árnyas pályák és homokozók várják a kicsiket. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyáron, kánikula idején is ideális választás az újpesti TarzanTM Park a kikapcsolódásra vágyó családok számára, hiszen a 13 játéksziget vizes játékokat is kínál.

Az országban egyedülálló vízi élménypark, a placcsplacc változatos alakú és színű játékainak használata közben a gyermekek vidám szórakozás közben szerethetik meg a vizet, míg a Homokbánya vizes játékai a gondolkodásukat és kreativitásukat fejlesztik. A szülők helyzetét segítendő a parkban öltöző, lábmosó és ruhaszárító is rendelkezésre áll, az Ajándékboltban pedig törülközőt is lehet vásárolni, ha véletlen nem került a csomagba otthon.

Újdonságok, akciók

Az idei szezon újdonságaként a szerdai mellett a hétfői napot is kísérőjegymentessé tették, így már egy héten kétszer egy megváltott gyerekjegy mellé egy felnőtt kísérőjegyét ingyen adják.

Akciókban és kedvezményekben már eddig sem volt hiány, a nyári szünetben azonban szünidei nagyszülőakció is lesz! Ennek köszönhetően iskolakezdésig egy megváltott gyerekjegy mellé maximum két nagyszülő - 60 év felett vagy nyugdíjas igazolvánnyal - 70% kedvezménnyel válthat belépőt a Parkba.

Szolgáltatások az egész családnak

A TarzanTM Park nagyszerű adottságaival tökéletes kikapcsolódást biztosít a 3-14 éves korosztály számára. Az óriás játékeszközök a szórakozás mellett a gyermekek képességeinek, készségeinek fejlesztésére is szolgálnak.

A Parkba való ellátogatás tökéletes családi program, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot. A három évnél fiatalabb gyermekek részére az ingyenes játékkölcsönzőben kismotort, kisautót és homokozókészletet biztosítanak. Az szülőkről, nagyszülőkről sem feledkeznek meg, számukra pingpong, tollas, petanque vagy gyepbowling biztosítja az aktív pihenést.

A fákkal körbeölelt nagy füves területek remek helyszínül szolgálnak a családi piknikezés kedvelőinek, amihez az ott tartózkodás idejére takarókat lehet kölcsönözni.

Születésnapok ünneplése a TarzanTM Parkban

A büfé mellett található rendezvényteremben elkülönített rész áll rendelkezésére a születésnapot ünneplő gyermekcsapatok számára. A zárt helyszín a torta elfogyasztására és az ajándékok átadására, a Park pedig az önfeledt játékra ad kiváló lehetőséget az ünnepeltnek és vendégeinek.

Az időpont lefoglalásához és a részletek egyeztetéséhez előzetes bejelentkezés szükséges - telefonon, e-mailen vagy az interneten kitölthető adatlap segítségével.

Az élményekkel teli TarzanTM Park az idén nyáron is szeretettel várja látogatóit!

Ezt is szeretjük