Hogy hívják a párod? Ezt vonzzátok be közös gyereketek életébe

Névszámaitokból könnyedén kiszámolhatjátok gyermeketek sorsát. Mutatjuk, milyen egyszerű.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A természet csodás ajándéka, hogy egy férfi és egy nő közösen egy új életet képes a világra hívni, ám a dolog különlegessége itt még nem ér véget.

Mint tudhatod, a számmisztika összefüggései szövevényes hálóval fogják körül és befolyásolják életünket. Így jut gyermeketek életében a névszám is szerephez. Nemcsak a kicsi névszáma lehet árulkodó a sorsára nézvést, hanem nektek, az apjának és az anyjának a névszáma is kihathat az életére. Hogy megláthasd, mit vonz be a nevetek a gyerek életébe, számold ki névszámaitokat, és olvasd el az elemzést!

Így számolj

Az alábbi táblázatban megnézheted, melyik betűnek mennyi a számértéke. Nézd meg párod és a te teljes, gyermeketek születésekor aktuális neved betűinek megfelelő számértékeket, és járj el külön-külön a következő módon: add össze a számokat, és addig ismételd a jegyek összeadogatását, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz. Ha mindkettőtök névszáma megvan, akkor add össze a két névszámot, és ugyancsak ismételd a jegyek összeadogatását, ameddig a kapott szám nem lesz 1-től 9-ig terjedő.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

1-es

Gondoskodó szülők lehettek, akik tudják, minden, ami a gyerekneveléssel jár, felelősségteljes küldetés. Gyermeketek életébe kiegyensúlyozottságot, magabiztosságot, egészséges önbizalmat, sikereket vonzhattok.

2-es

Pároddal odafigyelhettek gyermeketekre, és következetesek lehettek, ám lazák is, már-már barátként is jelen lehettek a kicsi életében. Sorsát jó irányba viszi a kettőtöktől felé áradó jó energia, nyitott és boldog lehet majd.

3-as

Nálatok nagyon fontos szerepet tölthetnek be az érzelmek már a kezdetektől fogva, és a kicsit is arra nevelhetitek, ne tartsa magában, amit érez. Életébe sok szeretetet, az élet szeretetét, a pozitív energiákat vonzhatjátok.

4-es

Gyermeketeket felelősségre nevelhetitek, példát mutathattok neki szülőként, mennyire sokat jelent a becsületesség, a lelkiismeretesség, a szorgalom. Életébe sikert hozó energiákat vonzhattok be kedveseddel.

5-ös

Örökmozgót nevelhettek gyermeketekből, aki mindig azt láthatja tőletek, nincsen tévé előtt lustálkodás, nincsen unatkozás. A sport szeretetét már egészen korán átadhatjátok neki, életébe pedig egészséget hozó energiákat vonzhattok.

6-os

Harmóniában nevelhetitek a gyereket, aki ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, boldog felnőtté válhat. Párodtól és tőled sok szeretetet kaphat, életében ő is mindig a harmóniára törekedhet, és ezt segítő energiák áradhatnak majd felé.

7-es

A világra való nyitottságot adhatjátok pároddal a gyereknek, beléültethetitek, mit egy apró magot, a kíváncsiságot, az érdeklődést, a tudásszomjat. A tudományok és érdekességek elsajátítását segítő energiákat vonzhattok életébe.

8-as

Kezdettől fogva az életre nevelhetitek a gyereket, korán megismertethetitek vele a pénz hatalmát, megtaníthatjátok, hogyan érdemes gazdálkodni. Életébe az anyagi sikert elősegítő, illetve a boldogulásban támogató energiákat vonzhatjátok be.

9-es

Nálatok a szeretet, az őszinteség, a tisztesség lehet a legfontosabb a gyereknevelésben, csemetétek kiskorától ezt kaphatja tőletek. Hála a felőletek áradó pozitív energiáknak, sorsát is ilyen energiák egyengethetik majd. Boldog, sikeres, kiegyensúlyozott lehet.

Ezt is szeretjük