Valóban visszataszító nyilvános helyen szoptatni? – Sztármamik tüntetnek az ostoba vélemény ellen

Szoptatás közben fotózkodnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a szoptatásnál természetesebb és egyben szebb dolog nincs, napjainkban is vitatémát jelent, hogy egy anya szoptathat-e nyilvános helyen, illetve taszító-e, ha ezt teszi.

A helyzet az, hogy már a felvetés is felháborító, miszerint a szoptatás csodája megbotránkoztató lenne. Sokan az esetlegesen részben kilátszó mell miatt látnak ebben némi szexuális vonatkozást, ám egyrészt a baba feje eltakarja a mellet, másrészt ennek a dolognak a lényege egy éhes kisbaba megetetése, harmadrészt pedig, bár sok ország jó úton halad a dolog orvoslásában, még mindig világszerte problémát jelent, hogy az anyukák nyilvános helyeken nem tudnak elvonulni kialakított szoptatóhelyiségekbe, ugyanis nincsenek ilyenek, a kicsit pedig valahol mégiscsak jól kell lakatni. És nem, a nyilvános WC nem alternatíva.

Egy szó, mint száz, a szoptatásnál, történjen otthon vagy másutt, természetesebb dolog aligha van, és ezt a sztármamik is így gondolják. Mostanában sokuk készített magáról szoptatós szelfit, illetve fotót. Nézd meg őket!

Nem is hasonlítanak!

Sztárszülők és csemetéik, akik mintha nem is lennének rokonok. Kattints a képekért!

Fotók! 7 sztárcsemete, aki egyáltalán nem hasonlít a szüleire

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük