Ismét magyar fotós lett a világ legjobbja: ezzel a képpel nyert Kerekes István

A gyerekfotó-pályázat több díjnyertes képét is megnézheted.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Black & White Child Photo Contest egy évente megrendezésre kerülő világverseny, amelyen kifejezetten gyerekekről készült művészi, fekete-fehér fényképekkel lehet pályázni. A verseny első fele, amely február 25-én indult, augusztusban lezárult, így a különböző kategóriák győztesei kihirdetésre kerültek. Hazánk büszkesége a magyar fotós, Kerekes István, akinek Élet a Balkánon című munkája kategóriájában első helyezést kapott.

A verseny második fele augusztus 1-jén elindult, a győztes képeket pedig 2017 február 1-jén teszik majd közzé. A versenyre folyamatosan várják bármely ország 18 év feletti jelentkezőinek munkáit, jelentkezni a verseny honlapján lehetséges. A következőkben megtekintheted a B&W Child Photo Contest 2016 verseny első felének díjnyertes munkáit hat kategóriában, kezdve Kerekes István első helyezést elért képével.

Így nevelj erős nőt a lányodból

Ez a különleges fotósorozat nemcsak fantasztikus felvételeket tartalmaz, de üzenetet is hordoz: hogyan lehet szembemenni a gyenge nő sztereotípiájával, és hogyan nevelhető erős nő egy kislányból? Kattints a képekért!

Ezt is szeretjük