Évek múlva ugyanott, ugyanúgy: 10 gyerekkori kép, ami zseniálisan lett újrafotózva

Az idő múlik, de ezek a pillanatok megmaradtak a múltban és a jelenben is.

Régen és most családi fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Furcsán vannak az emberek a régi fotókkal. Van, akinél kellemes emléket idéz fel, másoknál viszont kínos feszengést, amikor meglátják, hogy hogyan néztek ki anno.

A régen és most fényképek reneszánszukat élik, mintha az emberek felismerték volna, hogy értéke van a múltban minden olyan pillanatnak, amikor a szeretteikkel lehettek.

Régen és most

Az idő könyörtelen elmúlását talán semmi sem példázza jobban, mint ezek a kedves múlt és jelen montázsok. A régi fotók számtalan módon hatnak az emberre, lehetnek viccesek, furcsák vagy éppen szívmelengetően nosztalgikusak. Érdemes elővenni a régi, papírformájú képeket, hogy újrafotózással örömet lehessen szerezni annak, akit szeret az ember. Mert hiába rohan az idő, a régi szép időket és kivételes pillanatokat felejthetetlenné teszik az akkor és most készült képek. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük