Végvári Vigasságok, zene és kertészkedés: hétvégi programok családosoknak
Szuper családi programokat ajánlunk a hétvégére.

csalad boldog
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét színes, szórakoztató családi programok várják a gyerekeseket a hétvégén. Most talán a kánikula sem üt be olyan durván, így sokkal élvezetesebb lehet a szabadban lenni.

Szombaton Gombóc Artúr, Bíró Eszter és a lezárt Szabadság híd, míg vasárnap a Vén diófa titka vár benneteket. Ha Debrecen közelében jártok, a Galiba Gyermekfesztivált semmiképp se hagyjátok ki!

Bíró Eszter: Állati Zenés ABC

Siófok, Szabadtéri Színpad - augusztus 12., 10.00

Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig musicalbeli és filmes főszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló képeskönyvet és lemezt, illetve színpadi produkciót készített Állati Zenés ABC címmel. Két saját gyermeke adta az ihletet ahhoz, hogy az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa, és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal úgy, hogy mindeközben a szülők is jól szórakozzanak.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Galiba Gyermekfesztivál

Debrecen, több helyszínen - augusztus 12-18.

2012-ben született az ötlet: a debreceni virágkarneváli felvonulás kistestvéreként az óvodások, iskolások, tánccsoportok, civil szervezetek gyermekcsoportjai maguk készítette kiskocsival vonulva hadd kóstoljanak bele a karneválozás örömeibe. A Galiba Gyermekfesztivál Fazekas Mihály Ludas Matyijára, pontosabban Matyi libájára, Galibára is emlékeztet. S mivel nincs szebb állat, mint a lúd, a Galiba ideje alatt igyekeznek a ludak dicséretét is becsempészni a virágok közé. A Nagyerdőn, a Békás-tó környékén augusztus 12-től 20-ig családi programok, koncertek, bábos és gólyalábas utcaszínházi előadások várják a családokat. Koncertet ad az Eszter-lánc Mesezenekar, a Veronaki, a Rutkai Bori Banda, valamint a Makám.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Végvári Vigasságok

Eger, Egri Vár - augusztus 11-13.

2017-ben immár huszonkettedik alkalommal kerül megrendezésre a Végvári Vigasságok az Egri Várban. Most megtudhatjátok, hogy a híres egri nők hol, és hogyan hajtották végre hőstetteiket. Fény derül az Egri csillagok című regény és a valóság közti összefüggésekre és különbségekre is. A fesztivál csúcspontjaként közel 250 vitéz katona eleveníti fel az 1552-es dicső ostrom és a híres regény jeleneteit!

A programról bővebben itt olvashatsz.

Mesehősök növényei: Gombóc Artúr és a csokoládé

Budapest, Szamóca Kiskertész Tanoda, Füvészkert - augusztus 12., 10.00

Kertészkedj kedvenc mesehősöddel! Ültess egy katicalánnyal, keresd meg az örökké termő fát egy mókussal, szüretelj tündérekkel, csodáld meg egy virág szépségét, ahogy a kis herceg tette. Beléphetsz a mesék birodalmába, hogy a mesehősökkel együtt tapasztald meg azt a csodát, hogyan lesz egy pici magból égig érő paszuly. Lépjetek be kedvenc mesétekbe, segítsetek a főszereplőknek vetni, locsolni, kincset keresni, és cserébe egy olyan kalandokkal tarkított utazáson vehettek részt, mely végigvezet a dzsungeltől a pusztáig, idegen bolygókat és a holdat is érintve.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

A Vén diófa titka

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 13., 10.30

A modern zenés mesejáték szereplői egy nagy odvas fában, a Vén De Jóban laknak, mindaddig, míg Lili, a légy alaposan fel nem forgatja életüket. Hogy valóban tud-e beszélni a Vén De Jó, az a mese végére kiderül, és persze az is, hogy hol lesz a szereplőknek új lakóhelyük.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük