Szuperizgalmas pizsamaparti, ahol nem csak film és popcorn vár: mutatjuk, hol lesz
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

pizsama 1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a nyár, a jó idő, de legfőképp, végre eljött a vakáció! Ennek apropóján szép számmal találni izgalmas programokat a fővárosban, melyeket kicsik és nagyok egyaránt élvezni fognak.

Ezen a hétvégén ismét Generali Gyerek Szigettel, Margó Irodalmi Fesztivállal, Szalóki Ági szülinapi koncertjével, PomPom Diszkóval és Játéképítő Pizsamapartival várnak benneteket.

Játéképítő Pizsamaparti

Budapest, Mammut II., Kölyökpark - június 15., 19.00

Álmodtál már arról, hogy megépítsd álmai repülőjét? Vagy legalábbis megtervezd három dimenzióban? A QUADRO német fejlesztőjátékkal kicsiben és nagyban is építhettek, akár az asztalon, akár a földön. Mászókát, repülőt, de talicskát is, amivel utána még sorversenyen is részt vehettek. A játékokhoz kapcsolódó program segítségével pedig feje tetejére is állhat a világ, ugyanis 360 fokban mozgatható a tervezett alkotás. A kapcsolódó Da Vinci Kids élményórán is a játékoké lesz a főszerep a Játékvilág című műsor segítségével.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum - június 15., 10.00 - 15.00

A gyerekeket is izgalmas programokkal várják az ötnapos ingyenes fesztivál szombati napján. A kicsik többek közt zenés bábjátékozáson, kavicsfestésen, felolvasásokon és egy varázslatos koncerten is részt vehetnek. Varró Dániel diafilmeket vetít, Kardos-Horváth János gyerekzenekara, a Hahó együttes koncertet ad, a Petőfi Irodalmi Múzeum rendhagyó foglalkozásokkal mutatja meg Petőfi Sándor életét és műveit, hogy az olvasás és az irodalom élményét mindenki átélhesse. A Fesztiválon a Hahók bemutatják új, Tucat című dalukat is!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

15 éves a Szalóki Ági gyerekzenekar

Budapest, Hajógyári-sziget - június 15., 11.00

Szalóki Ági többszörös Fonogram-díjas, és a díjak közül kettőt a gyereklemezei kaptak. A 2019-es évben a zenekar fennállásának 15. évfordulójára 15 helyszínen emlékezik. Köztük mindenekelőtt azokon a helyszíneken, ahol az elmúlt 15 évben többször is megfordult a zenekar. Idén az egyik ilyen állomás a Generali Gyerek Sziget lesz! A koncert ingyenes.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

PomPom Bajusz Diszkó

Budapest, Hajógyári Sziget - június 15., 17.00 - 19.00

Az első nyári openair party az egész családnak a Generali Gyerek Szigeten. Erik Sumo különleges Bajusz Diszkó DJ setjével készül, hogy a Hajógyári-sziget fái alatt ünnepelhessétek meg apák napja alkalmából a bajszos és nem bajszos apukákat és nagypapákat. A merész ritmusok és az Adrenalin Kid gondoskodik a pörgésről.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Generali Gyerek Sziget

Budapest, Hajógyári Sziget - június 15-16., 10.00 - 18.00

Ismét vár benneteket az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvénye a Hajógyári-szigeten. Közel negyven helyszínen kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárakkal, sportprogramokkal, koncertekkel, színházi és bábelőadásokkal, tánctanítással, kalandparkkal, cirkuszi programokkal, babajátszóházzal és még rengeteg programmal készülnek a szervezők. Ezen a hétvégén Szalóki Ági, Mihályi Réka, Kovácsovics Fruzsina, valamint Radványi Balázs és Varró Dani ad koncertet!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Képek forrása: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük