Van egy hely, ahol egész júniusban gyereknap lesz: ráadásul teljesen ingyen
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

gyerekprogi 2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hivatalosan véget ért a gyereknap, a hétvégi felhozatalon ez szemernyit sem látszik, hiszen ezúttal is rengeteg különlegesség vár rátok. Sőt, ami azt illeti, valahol egész júniusban tart a gyereknap.

Ezen a hétvégén a Generali Gyerek Sziget nyitó hétvégéjével, Nyári PagonyFeszttel, Pöttömkerttel, Nyárköszöntő FutureKids Partyval és a Budapest Bábszínház új bemutatójával várnak benneteket.

Generali Gyerek Sziget

Budapest, Hajógyári Sziget - június 1-2., 10.00 - 18.00

A Hajógyári-szigeten egy egész hónapon át gyereknap lesz! Június 1. és 23. között ugyanis ezúttal is minden hétvégén egy hatalmas, mindenféle földi jóval megrakodott játszótérré változik a sziget, ráadásul minden program ingyenes. Az első hétvégén fellép Halász Judit, rajzfilmslágereket idéz meg a Daniel Speer Brass, lesz színház, különféle kreatív foglalkozások, kalandpark, komédia, és a szülők örömére retró videojátéksátorral is készülnek. A belépés ingyenes!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Nyári PagonyFeszt

Dürer Kert - június 1., 10.00 - 15.00

Ezúttal új helyszínen, a Dürer Kertben várnak minden kicsit és nagyot, hogy mulassatok egy nagyot! Ellátogathattok a Tintaló Társulás minicirkuszába, kézműveskedhettek egész nap, kipróbálhatod a legújabb Pagony-társasjátékokat, és dedikáltathatod a könyveidet a kedvenc íróiddal. Emellett pedig bulizhattok egy jót Gryllus Vilmos koncertjére.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pöttömkert a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekarral

Budapest Park - június 2., 9.30 - 15.00

Van egy nap, amikor gyerekzsivaj lengi be a Parkot - ilyenkor születik meg a Pöttömkert névre hallgató kis mesebirodalom, ami izgalmasabbnál izgalmasabb ingyenes programokkal vár benneteket. Ezen a vasárnapon megtudhatjátok, hogy merre hajókázik Kerekítő manó, bűvésztrükköket tanulhattok, megnézhetitek a Holdfű Színház előadását, és táncolhattok a Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertjén. A belépés ingyenes!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Nyárköszöntő FutureKids Party - Kalandozzunk együtt!

Budapest, Bartók Pagony - június 1., 10.00 - 13.00

Tudjátok, mit fejeznek ki az érzelmeitek, és hol laknak a testetekben? Ha kíváncsiak vagytok a válaszokra, és szeretnétek jobban megismerni magatokat, akkor ott a helyetek! A FutureKids Party egy jó lehetőség, hogy a gyerekek játékos formában sajátítsák el, hogyan bánjanak tudatosan az érzelmeikkel, bővítsék az érzelmi szótárukat, megtanulják, hogyan ismerhetik fel mások érzéseit. Jobban megismerhetik önmagukat, elgondolkodhatnak az álmaikon és az azokhoz vezető úton.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Szabadesés, avagy Barnaby Brocket kalandjai a felhőkön innen és túl

Budapest Bábszínház - június 2., 15.00

Különleges és fura, kiválasztott és kitaszított, küszködik, és könnyen ellebeg a tömegvonzás törvényeitől sújtott embertömegek felett: ő Barnaby Brocket. Születésétől fogva más, mint bárki a környezetében. A családja nem bírja elfogadni, egy ideig rejtegetik őt, de csakhamar lemondanak róla. Így kerül ki a nyolcéves fiú a nagyvilágba, ahol számtalan különös alakba ütközik. Kalandos útja végén, visszatérve a szülővárosába máshogy alakulnak a dolgok, mint ahogy azt elképzelte.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük