Mikor társasoztál egy jót utoljára? A hétvégén nagyon sokfélét próbálhatsz ki
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

társasjáték gyerekprogram
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most hétvégén is fantasztikus programokra lehet számítani Budapest több pontján is. Ráadásul a gyerekeket elkísérő rokonok sem fognak unatkozni az események alatt.

A babavárással és -neveléssel kapcsolatosan fontos információkkal lehet gazdagodni a BabaMama Expo és KidExpo rendezvényén. A Petőfi Irodalmi Múzeumban interaktív játékokkal várják a kicsiket, és itt tartják meg az Első Ünnepi Könyvvásárt is. Ezenkívül több mint ezer társasjátékot ki lehet próbálni a Társasjáték Ünnepén a Lurdy Házban, és november 21-től vetítésre kerül a mozikban a Jégvarázs 2. is - az ember azt sem tudja, hova kapja a fejét!

BabaMama Expo és KidExpo

Papp László Budapest Sportaréna - november 22-24., 10.00-18.00

gyerekprogram újszülött baba
Fotó: PeopleImages / Getty Images Hungary

Búcsút kell intened a reggeli kávédnak, ha babát vársz? Hogyan táplálkozhatsz egészségesen a terhesség kilenc hónapja alatt? Milyen ruhadarabokkal készülhetsz fel a hidegebb évszakra? Hogyan válaszd ki a megfelelő babakocsit, bababútort vagy hordozót? Ezer és egy fontos kérdés, rengeteg egymásnak ellentmondó válasz és számtalan döntés, amit meg kell hoznod a babavárás és a kisbabás kor időszakában. Tedd félre a könyveket, és menj el az ősz legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényére. A BabaMama Expóval egy időben a KidExpón a tesókat is színes és edukatív programok várják.

Az eseményről további részleteket itt találsz meg.

Mesékkel ünneplünk! - A Kolibri Kiadó karácsonyváró programja

Petőfi Irodalmi Múzeum - november 23., 10.00-14.30

Sok mesével, szerzőkkel és illusztrátorokkal, meglepetésekkel és interaktív játékokkal várnak benneteket az ünnepváró programsorozaton a Petőfi Irodalmi Múzeumban!

Az esemény további részletei itt találhatóak.

Társasjátékok Ünnepe és Társasjátékvásár

Lurdy Rendezvényközpont - november 23-24.

gyerekprogram társasjáték
Fotó: Alina555 / Getty Images Hungary

Társasjátékozni jó! Ezen a hétvégén közel 450 asztalon, 9 teremben lesz lehetőségetek kipróbálni több mint 1000 kiváló hazai és külföldi logikai, stratégiai, parti-, családi és gyerektársasjátékokat. A szervezők célja, hogy mindenki megtalálja az első vagy legújabb kedvenc modern társasjátékát.

Az esemény további részletei itt találhatóak.

Első Ünnepi Könyvvásár

Petőfi Irodalmi Múzeum - november 22. - december 15.

Könyvet adnál karácsonyra? Ne maradj le november 22. és december 15. között az Első Ünnepi Könyvvásárról, ahol a Libri Könyvkiadó, a Helikon Kiadó, a Jelenkor Kiadó, a Park Könyvkiadó, a Kolibri Kiadó, a Kalligram, a Scolar és a Jaffa Kiadó könyvújdonságaival, diafilmekkel, beszélgetésekkel, felolvasással, családi programokkal, étel- és italkülönlegességekkel, na meg jelentős kedvezményekkel várnak benneteket.

Az esemény további részletei itt találhatóak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jégvarázs 2.

November 21-től a mozikban

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt, és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Hat éven aluliak számára nem ajánlott!

Az esemény további részletei itt találhatóak.

10 kisgyerek, aki nem a legerősebb bújócskában: oltári cuki képeket osztottak meg róluk

A megfelelő búvóhelyek megtalálása azonban sok gyakorlást igényel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a következő képek, amelyeket kuncogó szülők készítettek apróságaikról.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük