Plüsshódok segítségével fedezheted fel az adományozás örömét (x)
Idén karácsonykor is segíthetünk az Auchan plüsshódjaival, hiszen minden eladott játék után 500 forinttal támogathatjuk a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját.

AUC HOD Femina PR banner 2100x1400 v1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Júlió és Júlia visszatértek! Az Auchan édes kis hódjai immár harmadik éve segítik a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának a munkáját. Minden eladott plüss után 500 forinttal támogatja ugyanis az áruházlánc a klinikán folyó, kiemelkedő fontosságú munkát.

Plüsshódok az Auchan polcain

Az aranyos játékok idén ráadásul rendhagyó formát öltöttek, valódi hőseink szerepébe bújtak: orvos-, nővér-, ápoló- és mentősegyenruhában találhatod meg őket az Auchan polcain. A kedves gesztussal a vállalat az egészségügyben dolgozók előtt kíván tisztelegni, akik a mindennapok szuperhőseiként emberfeletti teljesítményt nyújtanak a járványhelyzetben is. 

AUC HOD Femina PR banner 840x560 v2

A korábbi évek kampányainak eredményeképpen a Tűzoltó utcai gyermekklinika két nagy értékű képalkotó diagnosztikai eszközt, egy röntgenkép-erősítő berendezést, valamint egy modern ultrahang-berendezést tudott vásárolni. A testi felépülés mellett azonban elengedhetetlen a gyermekek lelki rehabilitációja is, ezért idén a klinika erre szeretné helyezni a hangsúlyt: a cél ezúttal egy kültéri játszótér megépítése. 

A pihe-puha plüsshódokon keresztül az Auchan arra buzdít, hogy fedezzük fel mindannyian az adományozás örömét, hiszen Júlióval és Júliával nemcsak egy szerettünknek tudunk boldog pillanatokat okozni, de a gyermekklinikán folyó munkát is támogathatjuk.

AUC HOD Femina PR banner 840x560 v1

A jótékonyságnak egy egészen új módját kívánja meghonosítani a vállalat ezzel az akcióval, hiszen pusztán egy vásárlói döntéssel egyszerre szolgálunk egy jó ügyet amellett, hogy abban is biztosak lehetünk, hogy a megfelelő helyre kerül az adományunk. Ha olyan ajándékot keresel, amely garantáltan mosolyt csal a szeretteid arcára, válaszd Júliót és Júliát! A plüssfigurák az adományozás örömének üzenetét hordozzák, amelyre érdemes a kicsiket is megtanítani. 

A szeretni való játékok már elérhetők, és a készlet erejéig 1990 forintos áron megvásárolhatók az összes Auchan áruházban és online. 

(Képek forrása: Auchan Magyarország Kft.)

Advertisement

Ezt is szeretjük