Nőies, de melengető őszi ruhák, ha babát vársz
A könnyen szűkössé váló nadrágok helyett viselj nőies ruhákat!

Dia

 	Kötött ruhák  	A vastag kötött ruhácskák közül érdemesebb a letisztult vonalú, visszafogott árnyalatú, lágyesésű darabok felé kacsingatnod, melyek sokoldalúan variálhatóak és optikailag kevésbé szélesítenek. A mell alatt húzott fazonok nemcsak tündériek, hanem kényelmesek is. Ha a minimál trendet követed velük, az eleganciát éppúgy kihozhatod belőlük, mint a letisztult vidéki stílust. Ám egy színes kimonószabású kardigánnal játékos lendületet vihetsz az összképbe.

Kötött ruhák

A vastag kötött ruhácskák közül érdemesebb a letisztult vonalú, visszafogott árnyalatú, lágyesésű darabok felé kacsingatnod, melyek sokoldalúan variálhatóak és optikailag kevésbé szélesítenek. A mell alatt húzott fazonok nemcsak tündériek, hanem kényelmesek is. Ha a minimál trendet követed velük, az eleganciát éppúgy kihozhatod belőlük, mint a letisztult vidéki stílust. Ám egy színes kimonószabású kardigánnal játékos lendületet vihetsz az összképbe.

Dia

 	Vidám empire-fazonok  	Az átlapolt dekoltázsú empire-fazonok rendkívül nőiesek, amikkel kifinomultabbá varázsolhatod az őszi megjelenésedet. Az élénk színek és a retro, nagyléptékű virágminták egyaránt divatosak most - kiűzheted velük a hangulatodból az ősz komorságát. Amennyiben kedveled az élénk színgazdagságot, egy merész árnyalatú ruhával megvalósíthatod a colour blocking trendet. Azonban a pocakodra való tekintettel nem árt óvatosan bánnod a tónushalmozással: csupán a kiegészítőidben jelenítsd meg a vad kísérőszíneket.

Vidám empire-fazonok

Az átlapolt dekoltázsú empire-fazonok rendkívül nőiesek, amikkel kifinomultabbá varázsolhatod az őszi megjelenésedet. Az élénk színek és a retro, nagyléptékű virágminták egyaránt divatosak most - kiűzheted velük a hangulatodból az ősz komorságát. Amennyiben kedveled az élénk színgazdagságot, egy merész árnyalatú ruhával megvalósíthatod a colour blocking trendet. Azonban a pocakodra való tekintettel nem árt óvatosan bánnod a tónushalmozással: csupán a kiegészítőidben jelenítsd meg a vad kísérőszíneket.

Dia

 	Puha, lezser pulóverruhák  	Sajnos a hidegebb napok már megkívánják a réteges öltözködést, ami érzékenyen érinthet, ha nehezen viseled a terhességgel járó alakváltozást. Egy kényelmesen lezser, meleg pólóruhában nem fogod úgy érezni magad, mint akit kitömtek, ugyanakkor a meleg, vastag anyag ellenére sem fektetnek hangsúlyt a pluszkilókra. A trükkös alul szűk, felül buggyos verziókkal, valamint az enyhén A-vonalú darabokkal lefaraghatsz a csípőd kerületéből, ha a sötét árnyalatok mellett döntesz.

Puha, lezser pulóverruhák

Sajnos a hidegebb napok már megkívánják a réteges öltözködést, ami érzékenyen érinthet, ha nehezen viseled a terhességgel járó alakváltozást. Egy kényelmesen lezser, meleg pólóruhában nem fogod úgy érezni magad, mint akit kitömtek, ugyanakkor a meleg, vastag anyag ellenére sem fektetnek hangsúlyt a pluszkilókra. A trükkös alul szűk, felül buggyos verziókkal, valamint az enyhén A-vonalú darabokkal lefaraghatsz a csípőd kerületéből, ha a sötét árnyalatok mellett döntesz.

Dia

 	Retro fazonok  	A kínálat olyan különlegességeket is tartogat számodra, mint a hatvanas-hetvenes éveket idéző zsákruhák, illetve a vintage stílusú megoldások. Ha elégedett vagy a lábaiddal, a bájos rövid fazonokkal bátran megmutathatod őket. Amikor beköszönt az igazi, fogvacogtató ősz, kis szőrmekabátkával és szövetpelerinekkel egészítheted ki a retro öltözékedet.

Retro fazonok

A kínálat olyan különlegességeket is tartogat számodra, mint a hatvanas-hetvenes éveket idéző zsákruhák, illetve a vintage stílusú megoldások. Ha elégedett vagy a lábaiddal, a bájos rövid fazonokkal bátran megmutathatod őket. Amikor beköszönt az igazi, fogvacogtató ősz, kis szőrmekabátkával és szövetpelerinekkel egészítheted ki a retro öltözékedet.

Dia

 	Egyszerű elegancia  	Az egyszerű A-vonalú kreációk nélkülözik a stílusjegyeket, de pont ezért sokoldalúak. Letisztultságuk révén könnyen befogadják őket az elegáns trendek, ám a kiegészítőkkel kedvedre formálhatod a hangulatukat. Lapos talpú félcipővel is jól mutatnak, és diszkréten elfedik a széles csípőt.

Egyszerű elegancia

Az egyszerű A-vonalú kreációk nélkülözik a stílusjegyeket, de pont ezért sokoldalúak. Letisztultságuk révén könnyen befogadják őket az elegáns trendek, ám a kiegészítőkkel kedvedre formálhatod a hangulatukat. Lapos talpú félcipővel is jól mutatnak, és diszkréten elfedik a széles csípőt.

Dia

 	Őszi virágözön  	A divatos virágos kisruhákért nem muszáj speciális kismamaüzletekbe menned, hiszen a vidéki romantika előszeretettel alkalmazza a mell alatt szabott és A-vonalú fazonokat. Bár az efféle kreációk nem sorolhatók a legmelegebbek közé, könnyen orvosolhatod a hiányosságukat egy kötött szvetterrel és egy meleg harisnyával. Az őszi hangulatot rozsdabarna és bordós, avartónusú kiegészítőkkel fokozhatod.

Őszi virágözön

A divatos virágos kisruhákért nem muszáj speciális kismamaüzletekbe menned, hiszen a vidéki romantika előszeretettel alkalmazza a mell alatt szabott és A-vonalú fazonokat. Bár az efféle kreációk nem sorolhatók a legmelegebbek közé, könnyen orvosolhatod a hiányosságukat egy kötött szvetterrel és egy meleg harisnyával. Az őszi hangulatot rozsdabarna és bordós, avartónusú kiegészítőkkel fokozhatod.

Dia

 	Rugalmas, könnyed pólóruhák  	A vékony, elasztikus pólóanyagoktól sem kell megriadnod, mert egy jó fazonnal ellensúlyozható az a tulajdonságuk, miszerint hajlamosak minden redőcskét és zsírpárnácskát kirajzolni. A rafinált ráncolások és húzások jótékonyan szabályozzák és terelik a pólóruhák esését, de a színekkel is játszhatsz. Egy sötétebb árnyalat könnyebben együttműködik a speciális szabással, így biztos lehetsz benne, hogy a kiszemelt ruha nem fogja felfedni a titkaidat.

Rugalmas, könnyed pólóruhák

A vékony, elasztikus pólóanyagoktól sem kell megriadnod, mert egy jó fazonnal ellensúlyozható az a tulajdonságuk, miszerint hajlamosak minden redőcskét és zsírpárnácskát kirajzolni. A rafinált ráncolások és húzások jótékonyan szabályozzák és terelik a pólóruhák esését, de a színekkel is játszhatsz. Egy sötétebb árnyalat könnyebben együttműködik a speciális szabással, így biztos lehetsz benne, hogy a kiszemelt ruha nem fogja felfedni a titkaidat.

Dia

 	Szexi csőruhák  	Ha az alakod megtartotta arányosságát és elégedett vagy a vonalaiddal, dögös, szűk ruhákat is beültethetsz az őszi megjelenésedbe. Az idei szezon meglehetősen színes, így az egyszerű fazonokba érzéki vagy vidám árnyalatokkal lehelhetsz életet. Ezek a kreációk remekül passzolnak a colour blocking trend elképzeléseihez, de a nőies, minimál stílusba éppúgy beleillenek, amennyiben a kiegészítőid visszafogott eleganciát tükröznek.

Szexi csőruhák

Ha az alakod megtartotta arányosságát és elégedett vagy a vonalaiddal, dögös, szűk ruhákat is beültethetsz az őszi megjelenésedbe. Az idei szezon meglehetősen színes, így az egyszerű fazonokba érzéki vagy vidám árnyalatokkal lehelhetsz életet. Ezek a kreációk remekül passzolnak a colour blocking trend elképzeléseihez, de a nőies, minimál stílusba éppúgy beleillenek, amennyiben a kiegészítőid visszafogott eleganciát tükröznek.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: