Mivel teszi majd jobbá a gyermeked a világot? Keresztneve elárulja
Mint minden keresztnévhez, gyermekedéhez is egy küldetés társul, amit véghez kell vinnie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden keresztnév más-más életfeladatot tartogat viselőjének, amelyet véghez kell vinnie élete során.

E feladat által mindenki mással teszi jobbá a világot, más feladatot kap küldetésként. Olvasd el, a következő nevekhez milyen küldetés járul!

Zsóka - november 19.

Isten az én esküvésem - jelenti a név, amelynek viselője egész életében a kapcsolatok nagymestere lehet, legyen szó családról, párkapcsolatról vagy éppen üzleti kapcsolatokról. Nagyszerűen kommunikál és szívesen magyaráz. Azzal teszi jobbá a világot, hogy szavaival vigasztal, közvetít, békét teremt és tanít.

Jolán - november 20.

A régies csengésű név jelentése jó leány, így ha gyermeketek így neveztétek el, az egyik legjobb név mellett döntöttetek. Mint a név is mondja, a Jolán név viselője jóságával teszi szebbé ezt a világot. Példát mutat másoknak, segítőkész, adakozó természet. Önzetlen, tiszta lelkű, aki puszta lényével jóra tanít.

Cecília - november 22.

A Caecilius nemzetséghez tartozó ember - ezt jelenti a név, illetve azt is, hogy vak, ám ezt a vakságot nem kell szó szerint értelmezni. Inkább úgy, hogy a lelkével lát, hiszen a Cecília név viselője erős művészi hajlammal rendelkezhet. Lelki mélységeit alkotás formájában hozhatja a felszínre, és ezzel szebbé teszi mások életét, ezzel pedig a világot.

Olivér - november 21.

A név azt jelenti, olajfaültető. Az olajfaággal mutathat összefüggést az, amivel a gyerek, aki ezt a nevet kapta, megszépíti, jobbá varázsolja a világot. Az ő feladata az útmutatás, az irányadó szerep már kiskorától élete része lehet, és mindvégig elkísérheti. Életfeladata mások vezetése a helyes irány felé.

Kelemen - november 23.

Szelíd, jámbor - jelenti a Kelemen név. Nem is véletlen, hogy a név viselőjének lételeme a nyugalom, a béke és a harmónia. Életfeladata ennek elérése, és boldog család alapítása, az anyagi és érzelmi biztonság megteremtésével. Ő azzal tesz hozzá a világ szépségéhez, hogy kialakítja a maga pozitív környezetét.

András - november 30.

A név jelentése az, hogy görög. Viselője azzal teszi jobbá a világot, hogy segíti az embereket, és mindig ott van, ha szükség van rá. Gyermekeit is erre tanítja majd, és példaként állhat mások előtt, akik megtanulhatják tőle az önzetlenség, a megbízhatóság, a folyamatos felelősségteljes jelenlét fogalmát.

Nem volt a listában a keresett név?

Kattints folyamatosan bővülő szolgáltatásunkra, ott megtalálhatod!

Ezt is szeretjük