Mi gyermeked keresztneve? Ezzel a küldetéssel jött a világra

Minden egyes név meghatározott küldetéssel párosul az ezoterikus tanok szerint.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor gyerek érkezik a családba, a névválasztás szempontjai legtöbbször a következőek: legyen széphangzású, passzoljon a vezetéknévhez. Emellett azonban tisztában kell lenned azzal, hogy minden név meghatározott küldetéssel jár együtt.

Ha augusztusban van a kicsi névnapja, és kíváncsi vagy, milyen életfeladat vár rá, keresd meg a nevét alábbi listánkban, és olvasd el az elemzést!

Lehel - augusztus 2.

Rendkívül fontosak számára a barátságok, könnyen teremt kapcsolatot. Feladata, hogy minden tekintetben igazi közösségi emberré váljon. Ha vitára kerül sor, fontos számára, hogy neki legyen igaza. Érdemes olyan szakmát választania, ahol beszédkészségét kamatoztathatja - így például jó döntés lehet a későbbiek során a tanári pálya.

Csapdája, hogy érzelmeit túlságosan elfojtja, vágyait alárendeli pillanatnyi érdekeinek. Ennek elkerülése érdekében neveld arra, hogy képes legyen kifejezni, mit szeretne.

Berta - augusztus 6.

Karmikus feladata, hogy családjában biztonságot teremtsen. Ennek teljesítéséhez azonban fel kell ismernie, hogy az anyagiak pusztán eszközt jelenthetnek a cél megvalósításához, sohasem magát a megoldást. Csapdáját az jelentheti, hogy nehezen viseli a kudarcokat, lemondásokat. Bár rendkívül intelligens és érzékeny, ezek a szituációk a szenvedélybetegségek felé terelhetik. Érdemes időben megtanítanod neki, hogy ne vegye túl komolyan a dolgokat, illetve képes legyen elviselni a csalódást.

Milyen jegyben született a gyerek? - Ilyen személyiséget hozott magával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ibolya - augusztus 7.

Karmikus feladata, hogy másoknak példát mutasson. Ahhoz azonban, hogy ezt teljesíteni tudja, kissé paradox módon fel kell ismernie, hogy nemcsak a környezetének van szüksége rá, hanem neki is a körülötte élőkre. Mindennél fontosabb számára az igazság, ám csapdát jelenthet az önhittség. Igyekezz időben megértetni vele, mennyivel többet ér, ha van mire szerénynek lennie.

Még több keresztnév!

Ha nem találod meg gyermeked nevét a listában, vagy nem ebben a hónapban van a névnapja, akkor kattints az alábbi dobozra, és nézelődj tovább!

Zsuzsanna - augusztus 11.

Életfeladata, hogy helyesen válassza meg céljait - és azok ne anyagi jellegűek legyenek. Igazán boldoggá azt teszi, ha másokon segíthet, akár olyan pályát választva, ahol emberekkel foglalkozhat, akár olyan módon, hogy alapítványt hoz létre, vagy erős anyagi hátterének köszönhetően körültekintően adakozik a rászorulók között.

Csapdája lehet, hogy nem képes lemondani semmiről, mert túlságosan fél a veszteségektől és a kiszolgáltatottságtól. Ennek elkerülése érdekében meg kell tanulnia, hogy amikor megérett rá az idő, elengedjen bizonyos dolgokat.

Jácint - augusztus 17.

Karmikus feladata az önzetlen áldozatvállalás. Jó úton akkor jár - és úgy kerülheti el csapdáját -, ha ezt a családban teljesíti, és nem hagyja, hogy számára kevéssé fontos emberek kihasználják. A párválasztásban fontos lesz számára, hogy odaadó, hagyományos női értékrendet valló társat találjon magának. Érdekes módon az anyagiak csak annyira lesznek fontosak számára élete folyamán, amennyire a nyugodt családi háttér biztosításához szükségesek. Nem hajtja majd semmilyen vágy abba az irányba, hogy rendkívül gazdag legyen, és sem ingatlanokat, sem más anyagi jellegű befektetést nem fog felhalmozni élete során.

István - augusztus 20.

Igazi vezéregyéniség, feladata, hogy - egy helyesen megválasztott célt tartva szem előtt - vezesse az őt követő embereket. A cél megválasztásában általában társadalmilag elismert dolgok jöhetnek számításba nála. Feladata teljesítésében segíti rendkívüli meggyőzőereje, kimagasló kommunikációs készsége. A karrier és a család fontossága tölti ki életét, rendkívül lojális, ám azt, akiben csalódik, soha többé nem engedi vissza a szívébe. Csapdáját az jelentheti, ha úgy érzi, tehetsége tévedhetetlenné teszi. Igyekezz időben megtanítani arra, hogy a tévedés emberi dolog.

Ezt is szeretjük