Megnéztük a napközis táborokat: itt még van hely, ha eddig nem kerestetek
Árakkal és programleírásokkal mutatunk még férőhellyel rendelkező táborokat.

gyerekek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári szünidő felüdülés a gyerekeknek, de problémásabb időszak a felnőtteknek, hiszen szülőként tudhatod, milyen nehéz megoldani a felügyeletüket. Erre nyújtanak remek megoldást a napközis táborok. Az alábbiakban három szuper lehetőségről olvashatsz, ahová még él a jelentkezés.

Napközis kalandtábor

Július 17-21-ig, július 24-től 28-ig és július 31-augusztus 4-ig különböző jelentkezési határidőkkel napközis kalandtáborba várják a 2011. 09. 01. előtt született gyerekeket Miskolcon. Mindennap 8-16 óráig, napi háromszori étkezéssel, úszással, kalandparkkal, paintballal és versenyekkel készülnek a szervezők. A tábor ára 19 900 forint. Ide kattintva olvashatsz részleteket.

Dzsúdótábor a IV. és XIII. kerületben

4-12 éves kisfiúk és kislányok részére dzsúdóbort szerveznek a IV. és XIII. kerületben három turnusban, június 26-30., július 3-7. és július 24-28. A tábor ára 30 ezer forint fejenként. Tízóraival, ebéddel és uzsonnával, mindennap 7-8:30-tól 16:30-ig várják dzsúdóedzéssel és egyéb programokkal - Tarzan Park, Visegrád, mozizás, kézművesség - a gyerekeket. További részletek és jelentkezés ide kattintva.

Kreatív tánctábor a IV. és XIII. kerületben

A fentiekkel azonos feltételekkel, de dzsúdó helyett kreatív balett táncedzésekkel is várják a gyerekeket a IV. és XIII. kerületben. Ide kattintva olvashatók a részletek.

Ezt is szeretjük