Milyen jegyben született a gyereked?
Ilyen felnőtt lesz
Az asztrológia szerint csillagjegye nem csupán gyermeked személyiségét, hanem jövőjét is befolyásolja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember egyedi természettel bír, melyet részben az határoz meg, hogy mikor és hol látta meg a napvilágot. Mivel ezek a tulajdonságok kisebb-nagyobb mértékben már gyerekkorban megnyilvánulnak, következtetni engednek arra is, hogy milyen felnőtt lesz majd a csemetéből.

Horoszkópunk segítségével megtudhatod, hogy melyek porontyod legfontosabb vonásai, és ezeket miként tudja majd hasznosítani a későbbiek során a munka, illetve a magánélet területén.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ötletekkel teli, játékos és életvidám felnőtt válik majd gyermekedből abban az esetben, ha a Kos jegyében látta meg a napvilágot, aminek köszönhetően rengeteg barátja lesz. Mivel azonban nincs híján a vehemenciának sem, élete során része lehet néhány olyan konfliktushelyzetben is, mely némi kompromisszumkészséggel elkerülhető lenne.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyében született lurkódat fejlett stílusérzékkel és kiváló ítélőképességgel áldották meg az égiek, ami a szakmai és a magánéletére egyaránt pozitív hatással lesz. Anyagi nehézségektől sem kell tartania - még az is lehet, hogy kimondottan jómódúvá válik -, miközben szeretetteljes családi hátteret tudhat maga mögött. Bikaként azonban hajlamos túlságosan ragaszkodni a bevált dolgokhoz - emiatt pedig elszalaszthat egy-két jó lehetőséget.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szerethető és sok-sok érzelmet adni tudó felnőtt lesz kicsidből, ha az Ikrek jegyében született. Ami pedig az intellektusát illeti, e tekintetben már óvodáskorban kiemelkedik társai közül, és felnőttként is mindig készen áll majd az újabb és újabb információk befogadására, illetve továbbítására. Mindemellett igazi irányító típus - ezt a tulajdonságát pedig élete során mindvégig jól tudja majd kamatoztatni mind a szakmai, mind a magánéletben.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A biztonság, illetve annak megteremtése lesz legfontosabb életcélja csöppségednek, ha a Rák jegyében született. Nem lesz éppen nagyravágyó vagy pláne telhetetlen, de a családja és önmaga anyagi és érzelmi biztonsága érdekében mindent meg fog tenni. Mindemellett az égiek rendkívüli beleérző képességgel is megáldották - mindig tudja majd, hogy a körülötte lévőknek mire lenne szükségük, és igyekszik is megadni nekik.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyében született gyermeked szereti mindenből a legtöbbet és a legjobbat kapni - igaz, nagyvonalúságából fakadóan szeretteinek is ugyanezt igyekszik nyújtani. Így aztán felnőttként hajlamos lehet tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takarója ér. Komolyabb nehézségekre azonban nem kell számítania, hiszen szakmai hozzáértése, illetve az annak köszönhető szuper munkája ellensúlyozza az efféle elhajlásokat. Mindemellett nagyon fontosak lesznek számára az emberi kapcsolatok is.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Végtelen türelme, nagylelkűsége és jó szíve miatt rengeteg barátja lesz a Szűz jegyben született kicsidnek, és a hozzá méltó társat is könnyen megtalálja majd. Pozitív emberi tulajdonságaihoz pedig magas szintű szakmai tudás társul, melynek révén egész életét megalapozza, egyszersmind biztonságos hátteret teremt szerettei számára is. Kisebb-nagyobb konfliktusai ugyan adódhatnak majd túlzott kritikusságából adódóan, ám fenti erősségei ellensúlyozni fogják ezt az apró hibát.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Jólelkű, egyszersmind racionális felnőtté válik majd kicsid, ha a Mérleg jegyében született. Akárcsak gyerekként, a későbbiekben is az átlátható, tiszta dolgokat fogja kedvelni, miközben különleges érzéke lesz az esztétikumhoz - ez pedig a szakmai és a magánéletét egyaránt pozitívan befolyásolja. Meghatározó vonásai közé tartozik még a széles spektrumú érdeklődési kör és a világ dolgaira való nyitottság is, ami még inkább megkönnyíti számára a boldogulást.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió gyermekednek bizonyára már most is határozott elképzelései vannak a világ vagy legalábbis a szűkebb környezete dolgairól. Ennek megfelelően felnőttként is némiképp önfejű és akaratos lesz, ami azonban nem feltétlenül jelent rosszat - hiszen ezen tulajdonságai révén szinte bármit elér, amit csak akar. Mindazonáltal - látszólagos keménysége ellenére - hajlamos lesz az érzelmességre, sőt, adott esetben a lelkizésre is, így aztán senki sem tud majd rá sokáig haragudni.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegyében született csöppséged nagyvonalúan és változatosan szeret majd élni, miközben emberi kapcsolataira sem lesz rest időt és főleg érzelmeket fordítani. Kiváló intellektusának és jó kapcsolatteremtő készségének köszönhetően minden helyzetben feltalálja magát, így nagyobb nehézségekre lényegében nem kell számítania. Rendkívüli tulajdonságait nem csupán a saját, hanem mások - főleg a nála a kevésbé szerencsések - érdekében is kamatoztatni fogja.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Rendkívül megfontolt, esetenként pedig kimondottan távolságtartó felnőtt lesz Bak gyermekedből. Ennek oka, hogy jegyéből adódóan minden körülmények között a biztonságot keresi, ennek érdekében pedig hajlamos lehet a túlzott lehatárolódásra. Mindazonáltal nagyon is érzékeny szívű - ám ezt az oldalát csak az arra érdemesek előtt tárja fel. Szerencsés pályaválasztásának köszönhetően viszonylag hamar megteremti anyagi biztonságát, ami után jöhet a számára ugyancsak nagyon fontos család megalapítása is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nyitott, érdeklődő és rendkívül gyors felfogású felnőtt válik majd csemetédből, ha a Vízöntő jegyében látta meg a napvilágot - a kiváló intellektushoz pedig érzelmi mélység is párosul. A kötöttségeket azonban nem, vagy csak ideig-óráig tűri majd, és az első adandó alkalommal megszabadul tőlük, amit a környezete egyfajta különcségként értékelhet. Érdemes fejlesztened benne az alkalmazkodásra való képességet - ennek birtokában mind a szakmai, mind a magánéletében megtalálja a boldogságot.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyében született gyermekedet már kiskorában rengetegen szeretik, és ez a későbbiekben sem lesz másképp. Segítőkész felnőtté válik, aki valamiféle csodás adottság révén a környezetében élők legapróbb rezdüléseit is képes érzékelni. A pénzügyekhez vélhetően nemigen konyít majd, ám szorgalmának is kitartásának köszönhetően mindig lesz annyi pénz a számláján, hogy ne kerüljön bajba - a szellemi-lelki értékek pedig egyébként is fontosabbak számára az anyagi javaknál.

Ezt is szeretjük