Milyen anyának tart a gyerek? Csillagjegyed elárulja
Kétségeid vannak, hogy mit gondol rólad a gyerek? Horoszkópunkból megtudhatod az igazságot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden szülőben felvetődik a kérdés: hogy fogok majd helytállni? Vajon követek majd el hibákat? Nem érdemes ezen görcsölnöd, inkább próbáld meg a lehető legszorosabb kapcsot kialakítani közted és a csemetéd között. Ám még ekkor is elgondolkodhatsz azon, vajon mit tart róla a kicsi.

A zodiákus minden jegye más és más alaptulajdonságokkal rendelkezik, ezért mindenki másmilyen szabályokat állít fel a gyereknevelés terén. Neked mi a csillagjegyed? A horoszkópból megtudhatod, milyennek lát a lurkód.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos jegyű anyaként hajlamos lehetsz a türelmetlenségre, nehezen tűröd az ellentmondást. Ez később visszaüthet - a gyermekedet óhatatlanul hozzászoktatod az irányításhoz, illetve a túlzott alkalmazkodáshoz. Összességében viszont a lurkód biztos háttérnek lát majd, akire minden körülmények között számíthat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Csillagjegyedből adódóan néha túlaggódod az eseményeket, ezért meg kell tanulnod egy kis spontaneitást és lazaságot csempészned a szabályaid közé. Ne terheld feleslegesen a gyermekedet mindenféle különórákkal, hagyd, hogy maga válassza ki, mivel szeretne felnőttkorában foglalkozni. Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, egy igazán megértő anya képét látja majd gyermeked.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Mivel az Ikrek jegyében születtél, kettős kép alakulhat ki rólad a gyermekedben. Egyszer simán túllépsz egy problémán, máskor viszont hatalmas balhét csapsz ugyanabból. Próbáld meg a hangulataidat kizárni a gyermeknevelésből, és a lefektetett szabályokat következetesen betartatni - így lesz harmonikus a kapcsolatotok.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Görcsösen próbálsz a legjobb lenni, ezért a gyermekedtől is a maximumot várod el minden téren. Néha talán túl magasra teszed a lécet, ami miatt szigorúnak láthat a lurkó. Rák jegyűként hajlamos lehetsz csakis a családodnak élni, de ne felejtsd el: saját magadra és a vágyaidra is hagyj időt, hogy egy boldog, önmagát megvalósító anya lehess.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A gyermekedben egy harcos, az akaratát tűzön-vízen átvivő kép alakulhat ki rólad, a csillagjegyed szerint korán önállóságra neveled őt. Azt azért ne felejtsd el, hogy a lelki oldalra is legalább akkora hangsúlyt fordítsd - esténként egy jó kis beszélgetés szorosabbá fűzheti köztetek az érzelmi kapcsot.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a Szűz jegyűek táborát erősíted, akkor a gyermeked a legjobb barátját látja benned, akinek bármikor kiöntheti a szívét. Te vagy a kicsi lelki szemetesládája, minden apró-cseprő gondját veled beszéli meg. Az első szerelemről vagy csókról is te hallasz majd először, biztos lehetsz benne, hogy semmit sem akar eltitkolni előled.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyűekre jellemző, hogy - a konfrontációt elkerülendő - túlságosan szabályszeretők. A gyermeked szerint te csak a végleteket ismered, valami fekete lehet vagy fehér - átmenetek nincsenek. Légy egy kicsit elfogadóbb, ezzel nemcsak a személyiségedet fejlesztheted, hanem pozitív példát mutathatsz a lurkódnak is.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A csillagjegyed szerint hajlamos lehetsz az önzésre, és az érzelmi begubózásra. A gyermeked néha megközelíthetetlen várnak lát, ahova ő sohasem juthat be. Tanuld meg kimutatni az érzéseidet, ezáltal sokkal harmonikusabb lehet a kapcsolatod a csemetéddel. Iratkozzatok be közösen valamilyen tanfolyamra, a közös élmények erősíthetik a kettőtök közti köteléket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas jegyűként merev szabályrendszerrel készülsz az anyaságra, a szabályokat minden körülmények között betartatod. Ezért a csemetéd néha úgy érezheti, elnyomod a személyiségét, nem adsz neki elég teret az önmegvalósításra. Légy egy kicsit spontánabb és lazább - hosszú távon ez lesz a jó gyermeknevelési taktika.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Néha talán túlságosan megengedő vagy, ha a Bakok táborát erősíted, pedig egy kis szigorúsággal többre mennél. A gyermeked ezért inkább a haverját látja benned, akivel szívesen szervez különféle programokat. Ne felejts el következetes maradni - a szabályokat akkor is neked kell kialakítanod.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A csillagjegyed szerint ezer fokon égsz, folyamatosan rendezvényekről rendezvényekre rohangálsz. A gyermeked egy igazi örökmozgónak lát, aki sohasem pihen, mindenre kíváncsi. Ezzel jó példát mutatsz neki, már kiskorától érdeklődő, nyitott személyiséggé nevelheted. Néha azért lassíts, és fordíts több időt a családodra.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A gyermeked szerint túlságosan ragaszkodsz a szeretteidhez, legszívesebben egész nap rajtuk lógsz. Ha pedig tehetnéd, minden egyes percével elszámoltatnád őt, ami néha kellemetlen lehet neki. Hagyj egy kis szabad teret a lurkódnak, hogy megtapasztalhassa a tettei következményeit - ezzel teszed a legjobbat neki.

OLVASD EL EZT IS!

baba mama puszi kicsi
  • kisgyerek
  • gyereknevelés

Mi a gyerek csillagjegye?

Ezt is szeretjük