Melyik napon született a gyerek? - Ez a karmikus küldetése
Gyermeked előre meghatározott karmával érkezett a Földre. Tudd meg, milyen feladatot kell teljesítenie!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A reinkarnációs elméletek szerint nem csupán egyszer születünk le a Földre, hanem újra és újra, azért, hogy minden életünkben megtapasztaljunk valamit, illetve megszerezzünk egy tudást, ami addig nem volt a birtokunkban.

A fejlődés kulcsa az adott életfeladat beteljesítése, melyet abban a pillanatban kapunk, amikor világra jövünk.

A karma törvénye szerint addig nem léphetsz a következő szintre, amíg a sorsodat be nem teljesítetted. Ezzel nemcsak kipipálsz egy feladatot, hanem fontos lépéseket teszel az önismeret felé is, ami javít az életminőségeden, és harmonikusabb személyiséggé nevel.

Természetesen ugyanez igaz a csemetédre is - neki is meg kell küzdenie a karmájával. Akár hiszed, akár nem, nagyon sokat segíthetsz neki ebben. Ehhez nem kell mást tenned, csak visszaemlékezni, melyik napon született. Ha kíváncsi vagy, miért is érkezett pont akkor és pont hozzád a lurkód, akkor olvasd el a hozzá tartozó életfeladatot.

Hétfő

Ha gyermeked a hét első napján érkezett, akkor nagy küzdő, aki mindig mindenben nyerni akar. A második hellyel nem éri be, azt totális kudarcnak éli meg.

Életcélja, hogy jólétet, illetve gazdagságot teremtsen önmaga számára, ám alapvetően nem irigy természet, sőt: ha sikerült nagyobb vagyonra szert tennie, szívesen ad belőle a családjának, de akár a rászorulóknak is. Karmikus küldetése, hogy megtalálja az arany középutat a hatalom és az elengedés között, és ne akarjon görcsösön birtokolni.

Kedd

A keddi nap szülöttei a kalandvágyukról híresek. Egy percre sem maradnának egy helyben, mozgékony, aktív életet élnek. Emiatt hajlamosak lehetnek a felületességre, ez pedig általában az érzelmeikben is megmutatkozik. Nem tudnak igazán ragaszkodni semmihez, ami gyakran a párkapcsolatuk rovására mehet. Az életfeladat, amiért a világra jött a csemetéd: megtalálni azt a biztos pontot, amely mellől folyamatosan útnak indulhat. Az állandóság megteremtése és megtartása nélkülözhetetlen számára a mindennapi élet során.

Szerda

A hét közepe predesztinálja a gyermeket a rejtőzködésre, illetve a nyugodt élet kialakítására, amelyben nem lehet szerepe az izgalomnak. Csemetéd néha túlzottan is konfliktuskerülő, aminek később sok hátrányát láthatja. Karmikus küldetése, hogy megtanuljon nemet mondani a megfelelő pillanatokban, és fel merje vállalni a véleményét. Az önkifejezésre való képessége jól fejleszthető különböző képzőművészeti szakkörök, kézműves foglalkozások révén.

Csütörtök

A csütörtöki nap szülöttei túlságosan önfeláldozóak, minden energiájukat a környezetüknek szentelik. Már nagyon kicsi korban megfigyelhető náluk, hogy az irigységet nem ismerik, mindenüket szívesen megosztják még az ismeretlenekkel is. Felnőttként azonban ebből sok hátrányuk származhat. Életfeladatuk: megtalálni az egyensúlyt az önzés és mártíromság között. A feltöltődésre és pihenésre is meg kell őket tanítani, különben nagyon korán megromolhat az egészségük.

Péntek

Ha gyermeked pénteken született, akkor valószínűleg mindenben túl alapos és körültekintő. Azonnal lecsap minden hibára, és környezete figyelmét is lépten-nyomon felhívja rájuk. Jól tűri a monotóniát, ám nem túl rugalmas a problémák megoldásában. Karmikus küldetése, hogy fejlessze az arányérzékét, és ne vesszen el a részletekben. Ha egységben látja a dolgokat, nem tűnik majd neki minden kizárólag feketének vagy fehérnek.

Szombat

A szombati napon születettekre jellemző, hogy túlságosan társfüggők, egyedül nem érzik jól magukat. A magányosan eltöltött percek lehetősége megrémíti őket, még aludni is inkább a szülői ágyban szeretnek. Beteljesítendő életfeladatuk a következő: önállóbbá kell válniuk, megteremtve a kapcsolatot belső hangjukkal. Ha lélekben megerősödtek, akkor a környezetükkel való viszonyuk is harmonikusabbá válik - különös tekintettel a párkapcsolatra.

Vasárnap

A hét utolsó napjának szülöttei túlságosan önálló személyiségek, akik határozottságukkal rendkívüli tekintélyre tehetnek szert. Hangsúlyt helyeznek a külvilág véleményére, ám a kritikát nehezen viselik - még akkor is, ha az építő jellegű. Felnőttként jól boldogulnak minden olyan területen, ahol szerteágazó ismereteiket kamatoztathatják, és folyamatosan jobb teljesítmény elérésére motiválják őket. Életfeladatuk, hogy merjenek megnyílni a környezetüknek, és a kommunikációs csatornáikat fejlesztve mutassák ki, mennyire sebezhetőek.

Ezt is szeretjük