Miben tehetséges a gyermeked?

Horoszkópja elárulja

Kis művészpalánta vagy okos tudósjelölt? A lurkód horoszkópja elárulja, hogy miben tehetséges!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az örökölt géneken kívül gyermeked tehetségét és képességeit az is meghatározza, hogy születésekor hogyan álltak a csillagok.

Ha szeretnéd tudni, hogy mi mindenben tudja rátermettségét bizonyítani, illetve melyek azok a területek, ahol fejleszteni szükséges, olvasd el gyermekhoroszkópunkat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a gyermeked a Kos jegyében született, akkor erős akarattal és spontaneitással rendelkezik, nem riad vissza semmitől. Nincs másokra tekintettel, ezért gyakran megsérti az embereket, ugyanakkor ez a fajta rámenőssége különösen jól kamatozik az évek során. Egy keljfeljancsi, akit magabiztossága és kimeríthetetlen optimizmusa folyamatosan hajt, így kitűzött célokból sosincs hiány.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyű gyerek rendkívül gyakorlatias gondolkodású, sokszor még téged is meglep éleslátásával. Valóságközeli, határozott és állhatatos. Ha valamibe belekezd, az elején sokszor nem lelkesedik, azonban a feladat előrehaladtával elszánttá válik, és a végsőkig kitart. Szívesen dolgozik együtt akár veled, akár a társaival, a csapatmunkából aktívan kiveszi a részét.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyű gyermekre szokták azt mondani, hogy okoskodó, pedig korántsem az. Tehetségéből adódóan megfontolt, minden kis részletet előre megtervez. Nagyon okos és találékony, logikájának köszönhetően hamar összeállnak az apró részletek a fejében, így általában a tanulással sincs gondja. Kreatív, óriási képzelőereje van, ezért különösen hajlik a művészetek felé.

Ha örökmozgó lurkódat hosszabb időre le szeretnéd kötni, akkor válogass mesegyűjteményünkből, majd színezzétek ki közösen a szereplőket!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Amennyiben a gyermeked a Rák jegyében látta meg a napvilágot, együttérzése és segítőkészsége a legnagyobb pozitív tulajdonsága. Ösztönösen segíteni szeretne mindenkin, szociális érzékenysége miatt pedig mindig az események középpontjában van. Szívóssága és kitartása példaértékű, ha valamibe belekezd, azt mindenáron véghez viszi.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ahogyan az oroszlán az állatok közötti rangjáról, úgy az Oroszlán jegyben született gyermek a magabiztosságáról és határozottságáról ismert. Ő a szervezés mestere, aki mindent nagyban tervez, jellegzetes kiállása miatt pedig másokat is bátorít és motivál. A siker hajszolása hajtja folyamatosan előrébb, de akkor sem esik kétségbe, ha valami nem az elképzelései szerint alakul.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Optimista természetében rejlik a Szűz gyermek legnagyobb tehetsége. Állandó uralma van a káosz felett, nem hagyja, hogy az irányítás kicsússzon a kezéből. Okos és előrelátó, a feladatokat, problémákat mindig objektíven közelíti meg. Óvatos, tartózkodó, mindig mindent alaposan megfontol és ellenőriz, nehogy elveszítse a gyeplőt. Ő az, aki előszeretettel kérdez meg téged az apró részletek működéséről.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg gyermek mindig alkotóan és impulzívan dolgozik, ügyel rá, hogy senkiben se keltsen visszatetszést. Pontosan emiatt tapintatos mindenkivel szemben, sokszor még neked sem meri elmondani, ha valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezte. Nyitott az újra, gondolkodására a képszerűség, a formák gazdagsága és a harmónia jellemző. Könnyen köt ismertséget, hiszen békeszerető természet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha gyermeked a Skorpió jegyében jött világra, akkor olyan személyiség, aki mások példaképévé, vezetőjévé válhat. Szívós és kitartó, vágyik arra, hogy a titkok mélyére ássa magát, és attól sem riad vissza, ha eközben veszély fenyegeti. Kitartóan keresi a végső igazságot, bátran beszél arról, amit mások elhallgatnak. Rendkívüli lelki erővel rendelkezik, amely esetleg a te szemedben akaratosságnak tűnhet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas gyermek nagy örömét leli a teljesítményben, megvan az az adottsága, hogy könnyedén inspirálja és motiválja saját magát. Törekvő, mindig felfelé igyekszik, ugyanakkor körültekintően ügyel embertársaira. Bármiről van szó, nagyon lelkes, ami esetleg társai szemében túlbuzgóságnak tűnhet. Nagy szabadságigénye van, így nem szereti, ha ráakaszkodsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nincs még egy olyan felelősségtudattal rendelkező gyermek, mint a Bak. Magától értetődően vállalja a következményeket, semmit nem enged el, amíg nincs készen. Nagyon szorgalmas és precíz, így rögtön felismeri, hogy mi az, amibe érdemes belekezdeni. Elővigyázatos, és picit bizalmatlan az emberekkel szemben, de ha valakit megszeret, akkor hűséges barát válik belőle.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Amennyiben a gyermeked a Vízöntő jegyében született, rosszul tűri, ha korlátok közé szorítod. Cselekedeteinél fő szempont, hogy kitűnjön a többiek közül, mindezt pedig megfontolt és kitartó munkával igyekszik elérni. Állandóan kreatív, zseniális ötletekkel áll elő, amelyek szintén hozzásegítik az elismerés elnyeréséhez. Gyors észjárású, jó áttekintő képességgel rendelkezik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyében született gyermek ösztönös reagálásokra hajlamos, ért ahhoz, hogyan folyjanak a dolgok a maguk medrében. Az összefüggéseket könnyedén meglátja, sejtései pedig - logikájának hála - hamar beigazolódnak. Ez óriási teremtő fantáziára és képzeletgazdaságra utal. Önfeláldozó és önzetlen természet, aki szeret megfelelni az emberek elvárásainak.

Cikkünk Hajo Banzhai és Anna Haebler Kulcsszavak az asztrológiához című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük