Ide vidd el fotózkodni a gyerekeket, ezt imádni fogják!
Így készülhet róluk fotó izgalmas környezetben, a kedvenc mesehősükkel. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei évtől KidExpo nevet viselő - a korábbi években Gyerekvilág Élményhétvégeként ismertté vált - esemény november 13-14-15-én a Budapest Sportarénában várja a családokat izgalmas kalandokkal, élményekkel és a közelgő karácsony kipróbálható játékújdonságaival, amelyek nemcsak a gyerekeknek szereznek nagy örömöt, hanem a szülőknek is segítséget jelentenek a közelgő ajándékválasztásban.

A játékok mellett kedvenc tévécsatornáik szereplőivel is találkozhatnak a gyerekek a helyszínen, a Minimaxnál a Mia & Me és az Állati küldetés, a Megamaxnál a Sonic Boom világa elevenedik meg, a Cartoon Networknél pedig premier előtt ismerhetik meg a vadonatúj Medvetesók sorozatot! Interaktív játékok, fotózás és ügyességi játékok teszik még élménydúsabbá a kedvencekkel való találkozást.

A 10. évfordulóját ünneplő KidExpót hatalmas szülinapi bulival köszönti a rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék, amelynek élményparkjában több ezer cupcake várja, hogy a kis kukták feldíszítsék őket, mini színpadán pedig egész nap bűvész és bohóc műsor szórakoztatja a gyerekeket. Az élményparkot felkeresők egy mesebeli fotózásnak is részesei lehetnek, emellett készíthetnek kézműves szülinapi kellékeket és megfesthetik saját malacperselyüket.

A gyerekek és szülők mellett a nagyszülők is kiemelt figyelmet kapnak idén az eseményen, akiknek egy hatalmas falon hagyhatnak üzenetet unokáik, megköszönve a szeretetet, tudást és gondoskodást, amit tőlük kapnak.

A korán kelő gyerekek, akik alig várják, hogy kijussanak a KidExpóra, szombaton és vasárnap már reggel 9 órától belevethetik magukat a helyszíni kalandokba és programokba! Azért is érdemes kihasználni a hosszabb nyitva tartást, és korán érkezni, mert a nagyszínpadon szombaton délelőtt 10 órától Alma Együttes-koncert lesz! És ha már a színpadnál tartunk, érdemes alaposan átnézni a programot a weboldalon, egész nap változatos előadások, koncertek, kvízjátékok és nyereménysorsolások közül lehet választani.

És mindezt még lehet fokozni ajándékokkal és nyereményekkel!

Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés, és ráadásként minden gyerek egy szuper Hasbro ajándékot is kap a bejáratnál!

A látogatók értékes ajándékokat, többek között családi wellnesshétvégét is nyerhetnek, így érdemes előre regisztrálni.

A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával várja a látogatókat.

Részletek és regisztráció: www.kidexpo.hu

Ezt is szeretjük