Mi a gyerek keresztneve? Ez az életfeladata
Nem mindegy, milyen nevet választasz a gyermekednek, mert az befolyásolhatja a sorsát.

keresztnév
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A név kötelez, tartja az ókori bölcsesség. Akár tudatosan, akár hirtelen ötlettől vezérelve adtátok gyermeketeknek a nevét, annak bizonyosan megvolt az oka. A név tükrözi a hordozójának egyéniségét, utat mutat neki az életútján, sugallva ezzel azt az életfeladatot, ami valójában a gyermek küldetése a földön. 

Az ezotéria tanai feltételezik az összefüggést a név és a sors között. Egy olyan kis címkét ad a tulajdonosának, amely segít beteljesíteni a gyermek karmikus küldetését. Nézd meg a következő különleges neveket, és ha nem találod köztük azt, amelyiket gyermekednek adtál vagy adnál, ellenőrizd le egyre bővülő szolgáltatásunkban.  

Ella - február 13.

Az Ella név eredete köthető a mindenség fogalmához. A név hordozói kisgyermek koruktól kezdődően tanulgatják azt, hogy miként ne függjenek a külvilág semmilyen tényezőjétől. Harmonikus és kiteljesedett egyéniségükkel bármilyen élethelyzetben megállják a helyüket. A teljességben és az egészben gondolkodnak, és nem vesznek el a felesleges részletekben. Nagyon jó tanár vagy mentor válik belőlük, mert az emberek hallgatnak rájuk. Külső és belső szépségük hatással van mindenkire.

Bella - augusztus 31.

A Bella név minden nyelvben a szépséghez köthető. Viselői tele vannak szenvedéllyel és érzésekkel. Már kicsi korukban kitűnnek a tömegből, és ha megfelelő családi vagy baráti közeg veszi körül őket, nem billennek el a túlzott magabiztosság felé. A Bellák művészlelkek, minden olyan hivatás testhezálló nekik, ahol fontos az esztétika. A kellemes külső náluk érzékeny belsőt takar, sokszor csak a szívükre hallgatnak. Akit megszeretnek, ahhoz egy életen át ragaszkodnak. 

Beatrix - augusztus 29.  

A Beatrix királynői név, határozottságot és erős jellemet takar. Aki ezzel a névvel rendelkezik, nagyon fontos számára a siker és az anyagi érvényesülés. Ennek ellenére soha nem gázol át másokon, a közösségi jólétet pedig ugyanolyan fontosnak érzi. Kiskorában is igazságosság híve, és emiatt tiszteletet ébreszt társaiban. Minden helyzetben lehet rá számítani, remek analizálóképessége miatt minden olyan életpályán jól boldogul, ahol gazdasággal, pénzzel és tervezéssel lehet foglalkozni. 

Bertalan - augusztus 24.

A kis Berciknél már az óvodában kiderül, hogy igazi közösségi emberek. Általában közszeretetnek örvendenek és a konfliktusokban mediátorként működnek. Nagyon jók az ellentétek elsimításában. Közösségformáló erejüknek köszönhetően akár a politikai életben is jól boldogulnak, vagy minden olyan területen, ahol tömegeket kell megszólítaniuk. Az önbizalmuk néha megerősítésre szorul, ezért létfontosságú számukra a biztos közeg, család vagy barátok támogatása. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ottó - július 2.

Az Ottó jelentése a gazdag vagy vagyonos szavakból ered. Nemcsak a jólét, hanem a hatalom is motiválja őket. Nem önző természetűek, így nem fenyegeti az a veszély őket, hogy érzéketlenek vagy pénzorientáltak lesznek. Remekül megállják a helyüket vezetői pozíciókban. Kitartás és állhatatosság jellemzi őket, ezért a környezetük is elismeri törekvéseiket. Nem álmodozó típusok, a nehézségeken a racionális gondolkodásuk és az ésszerű hozzáállásuk segíti át őket. 

Tihamér - július 1.

A Tihamér névre keresztelt kisfiúk nevükből eredően a nyugalmat, békét és csendet szeretik. Ha kiskorukban kicsit visszahúzódóak is, később az érett gondolkodásuk miatt gond nélkül beilleszkednek mindenhova. Kitartó és szorgalmas természetükkel harmóniát teremtenek maguk köré. Kitűzött céljaikat lassan, de biztosan megvalósítják. A járt utat a járatlanért nem szívesen hagyják el.  Testhezállóbb számukra a szabálykövető végrehajtó típusú munka, mint a vezetés. 

Ezt is szeretjük