Itt az influenzaszezon!
7 természetes immunerősítő, amivel ti is védekezhettek ellene
Valóságos pajzsként védenek az influenzával szemben.

Dia

	Fahéj	A fahéj nemcsak illatos és finom, de vírusellenes hatása is van. Készíts belőle főzetet, vagy tedd az ételre fűszerként!

Fahéj

A fahéj nemcsak illatos és finom, de vírusellenes hatása is van. Készíts belőle főzetet, vagy tedd az ételre fűszerként!

Dia

	Joghurt	A joghurt élőflórát tartalmaz, ezért fogyasztása hatékonyan támogatja a szervezet védekezőképességét. Adj a gyereknek napi egy natúr joghurtot, és jó eséllyel megelőzhetitek a betegségeket.

Joghurt

A joghurt élőflórát tartalmaz, ezért fogyasztása hatékonyan támogatja a szervezet védekezőképességét. Adj a gyereknek napi egy natúr joghurtot, és jó eséllyel megelőzhetitek a betegségeket.

Dia

	Dió	A csonthéjasok, így a dió is rengeteg értékes olajat és vitamint tartalmaznak, ezért az immunerősítésben is érdemes bevetni őket, különösen az influenzaszezonban.

Dió

A csonthéjasok, így a dió is rengeteg értékes olajat és vitamint tartalmaznak, ezért az immunerősítésben is érdemes bevetni őket, különösen az influenzaszezonban.

Dia

	Csipkebogyótea	A csipkebogyó nagyon jó immunerősítő eszköz lehet a kezedben, ugyanis - nem forrázva - magas a C-vitamin-tartalma, és a gyerekek is szeretik.

Csipkebogyótea

A csipkebogyó nagyon jó immunerősítő eszköz lehet a kezedben, ugyanis - nem forrázva - magas a C-vitamin-tartalma, és a gyerekek is szeretik.

Dia

	Savanyú káposzta	Igazi C-vitamin-bomba a savanyú káposzta, amit szerencsére a gyerekek nagy többsége is szívesen fogyaszt szendvicse mellé.

Savanyú káposzta

Igazi C-vitamin-bomba a savanyú káposzta, amit szerencsére a gyerekek nagy többsége is szívesen fogyaszt szendvicse mellé.

Dia

	Citrusfélék	A citrusfélék, így a citrom, a narancs, a grépfrút, a mandarin vagy a klementin nagyszerű és változatos C-vitamin-források. A citrom teába téve, a többi gyümölcsként, tízóraira például jó lehet.

Citrusfélék

A citrusfélék, így a citrom, a narancs, a grépfrút, a mandarin vagy a klementin nagyszerű és változatos C-vitamin-források. A citrom teába téve, a többi gyümölcsként, tízóraira például jó lehet.

Dia

	Aszalt gyümölcsök	Ha gyerkőcöd édesszájú, nem lesz nehéz belediktálni egy kis aszalt szilvát, barackot vagy más aszalt gyümölcsöt, ami nemcsak finom, de őrzi a gyümölcsök vitamin- és ásványianyag-tartalmának egy részét is.

Aszalt gyümölcsök

Ha gyerkőcöd édesszájú, nem lesz nehéz belediktálni egy kis aszalt szilvát, barackot vagy más aszalt gyümölcsöt, ami nemcsak finom, de őrzi a gyümölcsök vitamin- és ásványianyag-tartalmának egy részét is.

Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: