Nem a telefonjukon lógtak, mégis boldogok voltak: így játszottak régen a gyerekek
Kolléganőink mesélik el, milyen volt gyereknek lenni a 70-es, 80-as években.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármilyen idős is az ember, mindig jó visszagondolni a felhőtlen gyermekkorra, amikor behunyjuk a szemünket, és magunk elé képzeljük azokat a boldog pillanatokat és érzéseket, amelyeket annak idején átéltünk, és legbelül máig élnek bennünk.

Ha benézünk a sufniba, vagy felmegyünk a padlásra, esetleg hazalátogatunk a szülői házhoz, kezünkbe akadhatnak a kedves régi játékaink, amelyek kellemes érzéseket idézhetnek fel bennünk, és egy szempillantás alatt visszarepíthetnek képzeletben a gyerekkorunkba.

Fotók arról, milyen volt gyereknek lenni régen

A gyermek számára minden eszköz játékszer, legyen szó egy pöttyös labdáról, egy csuhébabáról vagy akár az utcán talált kövekről, nincs olyan dolog, ami ne indítaná be a kicsik fantáziáját. Míg a mai világban az okostelefonok, a televízió és a tablet az, ami főként leköti a gyerekek figyelmét, régen egy puszta réten, a kukoricásban vagy a lakótelepen is órákat tudtunk eltölteni. Az alábbiakban kolléganőink mesélték el képek formájában, milyen volt gyereknek lenni a '70-es, '80-as években és a '90-es évek elején.

A fotók a Femina tulajdonát képezik. 

Ezt is szeretjük