A nigériai fotós lerántja a leplet a megkomponált Instagram-fotók hátteréről: így készülnek a csodálatos képek
A nigériai fotós örömmel osztja meg fotóinak kulisszatitkait.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi kell egy tökéletes fotó elkészítéséhez? Nos, mindenkinek más: míg egyeseknek méregdrága fényképezőre van szükségük ahhoz, hogy csodálatos fotókat készítsenek, addig másoknak a fények beállítása vagy a fotózás szöge határozza meg a végeredményt.

A nigériai fotós, Ibor Edosa Victor ennél sokkal egyszerűbb receptben hisz: fotóit úgy próbálja megkomponálni, hogy közben fantáziája szárnyal, így még a szegényesebb környezeti adottságokból is a maximális lehetőségeket tudja kihozni.

Így készülnek a csodálatos fotók

A 200 ezer Instagram-követővel rendelkező nigériai fotós, Ibor Edosa Victor lerántja a leplet megkomponált fotóiról: megmutatja rajongóinak, hogy az embernek nem feltétlenül kell tökéletes beállításokat készítenie egy csodálatos fénykép megszületéséhez.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Borító- és ajánlóképek: BoredPanda, Instagram/edos_artristy

Ezt is szeretjük