Hogy néz ki a baba ínye, ha jön a foga? Elsőre nem mindig egyértelmű

Az első fogacskák kibújása idején a még gyakorlatlan szem nem biztos, hogy felismeri a növő fogat.

nagykep?cikkid=162780&kep=baba-anya-laptop-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan nem is hinnék, de a fogzás akár már három hónapos korban elindulhat. Ilyenkor nyugtalan a pici, sokat sírhat, hiszen ínyét feszíti a növekvő fog okozta fájdalom. Jellegzetes tünete a fog növekedésének a bővebb nyáltermelés is. A fogzási fájdalom ellen érdemes a patikában kapható, direkt ezt a célt szolgáló helyi fájdalomcsillapító gélt beszerezned, mellyel a baba ínyét bekenve egy időre enyhülhetnek a tünetek.

Hogy néz ki a baba ínye, ha jön a foga?

A következő fotón megnézheted, hogy néz ki a baba ínye, ha jön a foga. Ez segít neked egyértelműsíteni, hogy a baba miért nyűgös, és célzott módon segíthetsz neki átvészelni a fogzási fájdalommal járó napokat. Bal felső metszőfoga már áttört, a fogacska kikandikál az ínyből, jobbra azonban még feszíti az íny felületét a másik felső metszőfog.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük