10 ultra cuki halloweenjelmez babáknak, hogy a nagyik szétolvadjanak - Fotózd le, és küldd el a szeretteidnek
A halloween manapság a mókázásról szól, erről tanúskodnak az alábbi, cuki jelmezes fotók is.

GettyImages-492082316
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a halloween elsősorban az angolszász országokban honos, az október 31-i ünnep egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, ahol a gyerkőcök töklámpásfaragással, halloweeni sütik készítésével foglalkoznak, néhol pedig kreatív jelmezekbe bújva járják a szomszéd házakat mindenféle finomságokat gyűjtögetve.

A halloween valójában pogány gyökerekre nyúlik vissza, a keresztény hívők már a középkorban is úgy ismerték mindenszentek előestéjét, mint a sátánimádók, a varázslók és a boszorkányok kedvenc időszakát. Ezen az éjszakán az angolszász országok lakosai ünneplésbe kezdenek, ahol boszorkányokként, különböző kísérteteknek öltözve mulatnak.

Cuki halloweeni jelmezek

Mivel hazánkban a mindenszentek és a halottak napi ünnepkör az elhunyt szeretteinkről való megemlékezésé, sokan rossz szemmel nézik a halloween begyűrűzését. Holott a mai ember számára a halloween ünnepe ma már a pogány kultusz helyett alapvetően a mókázásról, a közösen együtt töltött időről szól. Sok helyen a tematikának megfelelő díszítést tesznek ki, a kertekben és az ablakokban faragott töklámpások pislákolnak, a gyerekek pedig vicces és rémisztő jelmezekbe bújnak.

Nem meglepő, hogy a kreatív szülők a család legkisebb tagjait is szívesen bújtatják ilyenkor egy-egy cuki öltözetbe. Összegyűjtöttünk tíz hihetetlenül édes fotót, amelyeken pöttöm babákat láthatsz. Ha neked is van ilyen korú gyermeked, a képekből nyerhetsz egy kis inspirációt.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük