Ez Budapest 3 legjobb turkálója: szuper gyerekholmikra lelhetsz
Ebben a három turkálóban biztos nem fogsz csalódni: ha ruha kell a gyereknek, itt minőség vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Épphogy megvettél pár holmit a gyereknek, szinte már ki is nőtte? Bizony, a kicsik gyorsan cseperednek, szülőként pedig nehéz bírni pénztárcával.

Butaság lenne azonban mindig a butikokba menned, és ott beszerezned az új ruhákat, hiszen ma már abszolút nem ciki, sőt, leleményességre vall, ha egy anyuka használtruha-boltban vásárol a gyerekének. Egyre több a jó minőségű, igényes, tiszta és jóállapotú ruhákat kínáló turkáló. Külön érdemes megemlíteni, hogy sok esetben vadonatúj darabokat is ki lehet fogni az ilyen üzletekben.

Cikkünkben a top három budapesti gyerekturkálót vesszük sorra, amelyekben bizonyára nem fogsz csalódni. Tippjeinket kisebb közvélemény-kutatás alapján adjuk.

Maggie's

A Maggie's nevű használtruha-lánc ugyan nemcsak gyerekruhákat árul, de számtalan édes ruhácskát is kínálnak kisfiúknak és kislányoknak, babáknak és nagyobbacskáknak is.

Mi a pesti, Teréz krt. 27 szám alatti Maggie's üzletet ajánljuk figyelmedbe, ahol jó minőségű, szép, gyakorta teljesen új állapotú gyerekruhákat találni.

King Baby Paradise

A King Baby Paradise kifejezetten baba- és gyerekruhákra specializálódott használtruha-üzlet a 13. kerületben. Ez a turi nemcsak remek holmikat kínál jó áron, de kifejezetten vásárlóbarát is. Amíg te vásárolsz, csemetéd a külön kialakított gyermeksarokban játszhat, vagy mesét nézhet nagy képernyős tévén.

A budapesti gyerekturi pontos címe Visegrádi utca 40.

Háda gyermekruházat

A Háda egy elég ismert és nagy használtruha-láncolat, amiről talán már hallottál is, kifejezetten gyerekruházati üzleteikről viszont talán még nem.

Mi a Rákóczi úti Háda kereskedést ajánljuk figyelmedbe, ahol kiváló minőségű gyerekruhákhoz juthatsz jó áron. Kisbabamérettől a nagyobb gyerekméretekig találhatsz ruhákat az üzletben, melynek pontos címe: Rákóczi út 73.

Ezt is szeretjük