Mi gyermeked keresztneve? Ismerd meg, mi a küldetése a Földön
Keresd ki gyermeked keresztnevét, és olvasd el az elemzést.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor az ember a gyermekét nevet ad, még nem is sejti, milyen jelentőséggel bír választása. Ezoterikus tanok szerint ugyanis ez nem a szülő döntése, hanem rajta keresztül a földöntúli erők látják el a gyermeket egy sorsfeladattal.

De hogy mi is ez a küldetés? Cikkünkből kiderül, ugyanis hat júliusi nevet találsz jelentésükkel, elemzéssel és az adott életfeladattal együtt. Mit tegyél, ha nem szerepel a pici neve a cikkben? Folyamatosan bővülő szolgáltatásunkban számos egyéb keresztnevet is megtalálhatsz, kattints az ajánlóra.

Anikó - július 26.

Nevének gyönyörű jelentése van: kegyelem, Isten kegyelme. Melegszívű, figyelmes és megbízható kislány, és később is bájos jelleme fogja meghatározni az életét. Jól tud titkot tartani, nagyon szeretnek vele beszélgetni az emberek. Azért született a Földre, hogy segítséget nyújtson másoknak. Ha jó célokról van szó, hajthatatlan, és kiáll másokért is, így remekül tudja irányítani a csapatot. Bár nem harsány, a szavára mindenki ad, önzetlenségét és céltudatosságát egyaránt tisztelni fogják. Nagyon jó pedagógus vagy ápolónő lehet belőle, de a pszichológiai pályán is sikeres lehet.

Flóra - július 29.

Latin eredetű nevének jelentése: virág. Türelmes, mosolygós, tisztelettudó kislányról van szó, óriási tervekkel, amikbe lelkesen vág bele, eltökéltségének köszönhetően pedig véghez is viszi azokat. Az életében fontos szerepet kap a nőiesség, rendkívüli szépérzékkel rendelkezik, így fogékony lehet az egyes művészeti ágakra is. Mindent szívesen végez, ami fellelkesíti, és energiával tölti el, legyen az akár a tánc, a különböző sportok vagy más közösségi tevékenységek. A társaság imádja, de ő csak akkor érzi igazán jól magát, ha fejlődést tapasztal kapcsolataiban és munkájában egyaránt.

Judit - július 30.

A héber eredetű név jelentése: Júdeából származó nő. A bibliai apokrifeknek talán a legerősebb női alakja Judit, aki egy csellel elkövetett gyilkossággal mutatja meg, hogy a túlerő is legyőzhető. A Judit elnevezésű kislány magában hordozza ezt a bátorságot, a közösség tiszteletét és a megbecsülés iránti vágyat. Szeretteiért mindent megtenne, cserébe teljes bizalmat és támogatást vár. Békében összetartja a családot, megoldja a konfliktusokat, de inkább kisebb csoportban tud igazán kiteljesedni. Mintaanya lehet belőle, de a közösségi szolgálatot akár polgármesterként is megvalósíthatja.

Endre - július 17.

A görög eredetű Andrásból származik a magyar név, jelentése: férfi, férfias. Az Endre nevű fiúk tehát már nevük által kapnak egy óriási erőt és magabiztosságot, életfeladatuk is ebből ered, mégpedig az, hogy a nemes célokért harcoljanak, valamint szükség esetén kiálljanak másokért. Ebből fakad az is, hogy az Endre nevű gyermek olykor kicsit dacosnak, akaratosnak tűnhet környezete számára. Azonban egész életében a legfontosabb az egyenesség és az őszinteség lesz, nem szereti a pletykákat és az áskálódást, ezt mindig tisztelni fogják benne. Kevés kudarc éri, de azt nehezen viseli, ezért fontos, hogy biztos hátteret érezzen maga mögött.

Dániel - július 21.

Héber eredetű keresztnév, jelentése: Isten a bírám. A Dániel nevű fiú bátor és szorgalmas. Nagyon fontos küldetést kapott az égiektől: az igazságot kell szolgálnia. Nem erővel, hanem eszével és őszinte jellemével tud a legtöbbet tenni ennek érdekében. Frappáns ötletei vannak, és az ellenfelek miatt sem aggódik: nem hagyja, hogy letörjék a kedvét. Az elveit a kudarc vagy a kényelem miatt sem árulja el. Nagyon tisztán, józanul látja világot, már gyerekkorban ő lehet a döntőbíró a környezetében kialakult összetűzésekben. Az igazságszolgáltatás felnőttkorban is tartogat számára lehetőségeket.

Oszkár - július 31.

A germán eredet szerint a jelentése: jó dárda, míg a kelta források szerint: szarvast kedvelő. Bármelyiket is nézzük, az Oszkár nevű gyermeknek nevéből eredő küldetése az, hogy összhangot teremtsen önmaga és környezete között. Jellemző rá a megfontoltság és a csendesség. Ha néha azt veszed észre, hogy egyedül játszik, az sem a magány miatt van, előfordulhat, hogy ő egyszerűen így érzi jól magát. Később is szeret elvonulni, kiteljesedik a természetben, de akár ihletet is meríthet a nyugalomból. Az alkotás valamely formája felnőttkorban közel állhat majd hozzá.

Ezt is szeretjük