Milyen munkában teljesedhet ki a gyermeked? Kínai jegye elárulja
A gyerkőc karrierhoroszkópja jövőjébe engedhet betekintést.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyilván senkinek nem lehet előre megjósolni, hogy milyen sikereket ér el majd az életben. Ugyanakkor a gyerekkori jellemvonások alapján kikövetkeztethető, hogy milyen típusú szakmák azok, melyek többé-kevésbé közel állnak a személyiséghez.

A kínai horoszkópot hívtuk segítségül egy általános jellemzéshez, illetve a további karrierjósláshoz. Kíváncsi vagy, miben érvényesülhet gyermeked? Nézd meg horoszkópját, és olvasd el, hol találhatja meg igazán számításait!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A Patkány jegyében született gyereknél már egészen pici korban megnyilvánul a gondoskodás öröme: játék közben nem ritka, hogy olyan szituációt elevenít meg, amelyben játékai igényeit szeretné teljes mértékig kielégíteni. Felnőttként tehát elsősorban olyan munka áll majd közel hozzá, ahol ezt a képességét kamatoztatni tudja. Szociális munkásként, ápolónőként, életvezetési tanácsadóként vagy pszichológusként szép karriert futhat be.

Bivaly

A Bivaly jegyében született gyerek szó szerint olyan, mint egy bivaly, magabiztos, kitartó, aki előtt bármilyen akadály állhat, nem retten meg, sőt. Kifejezetten élvezi, ha lerombolhatja a korlátokat. Olyan szakma való tehát neki, amiben úttörő lehet, például a tudományban vagy az orvoslásban kiteljesedhet, mert itt szükség van a belőle fakadó elhivatottságra. Ráadásul utóbbi esetében  szociális képességeit is kiaknázhatja.

Tigris

Tigris a kicsi horoszkópja? Nem egy anyámasszony katonájáról van szó, aki a szoknyád mögé bújik, ha csúnyán néznek rá. Kitartása és fáradhatatlansága felnőtteket megszégyenítő, olyan hozzáállással dolgozik mindenen, ami csakis sikert eredményezhet. Pont emiatt nagyszerű vezető lehet belőle bármilyen területen, például orvosként, tanárként vagy multicég atyjaként is helytállhat. A lényeg, hogy ki tudjon teljesedni.

Nyúl

Gyermeked szeret a háttérben meghúzódni, voltaképpen akkor érzi jól magát, ha állandóság veszi körül. Amennyiben nincs stabil pont az életében, elveszti a talajt a lába alól, ezért fontos, hogy fix bevételi forrása legyen. Ez csak azért ellentmondás, mert egyébként a kreatív alkotómunka sem állna tőle távol, de az ezzel járó szabadság megijeszti. Talán grafikusként vagy lakberendezőként tudná megtalálni az egyensúlyi pontot.

Sárkány

A Sárkány jegyében született gyereket a siker hajszolása és az érvényesülni vágyás motiválja. Ő az, aki folyamatosan keresi, miben tudna újra és újra kitűnni, nem ritka, hogy az iskolában is minden versenyre nevez, csak azért, mert szeretne nyertesként távozni. Ez a hozzáállás sikeressé teheti egy saját vállalkozás indításában, de akár valamilyen kutatási területen is, bár előbbiből anyagiak terén is jól jöhet ki.

Kígyó

A Kígyó jegyében született gyermek sajátossága az a hihetetlen kommunikációs technika, amit csak cserfességként emlegetünk. Biztosra veheted, hogy ez nem másból, mint a szereplés utáni vágyból fakad, ami a kicsit egész életét végig kíséri majd. Leginkább színészként, előadóművészként találhatja meg a számításait, de a beszéd írott formája sem feltétlenül rossz választás számára. Íróként, költőként is befuthat.

Ló a kicsi jegye? Megzabolázhatatlan természetről van szó, aki az alkalmazkodást hírből sem ismeri, még akkor sem, ha saját családjáról, testvéréről van szó. Nem lehet őt gyerekként sem korlátok közé szorítani, felnőttként pedig pláne nem, így ki van zárva, hogy valaki másnak dolgozzon. Akkor tud kiteljesedni, ha a saját feje után mehet, akár egy saját vállalkozásban, akár valamilyen szabadúszó szakmában.

Kecske

Rugalmasság és harmónia: a Kecske jegyében született gyerek képes arra, hogy ezt a kettőt egyszerre valósítsa meg. Nem riad meg attól, ha kompromisszumot kell kötnie, sőt, ha ettől mások jobban érzik magukat, az őt is boldoggá teszi - legalábbis addig, míg el nem nyomják. Olyan munkában találhat igazán magára, ahol mások érdekeit képviselheti, aktivistaként, esetleg ügyvédként, de a művészetek terén is sikeres lehet.

Majom

Nincs még egy olyan vidám és humoros jegy, mint a Majomé, ez már gyerekkorban is elég nyilvánvaló. Ő az ügyeletes mókamester, akik mellett garantált a jókedv, így felnőttként is olyan karriere van szüksége, ahol ilyen értelemben vett szabadság várja. Például fodrászként, manikűrösként, kozmetikusként könnyen megtalálhatja a közönségét, de akár humoristaként, karikaturistaként vagy más hasonló műfa képviselőjeként is kiteljesedhet.

Kakas

A Kakas jegyében született gyerek igazi sztár a maga korosztályában, meghatározó személyiség, akinek mindenki a barátja szeretne lenni. Ő diktálja a játékszabályokat, méghozzá anélkül, hogy szerepével visszaélne, így érthető az őt körülvevő figyelem. Pályaválasztása során is érdemes ezt a tulajdonságát szem előtt tartani, kiváló vezető válhat belőle például egy multinál, de akár egy családiasabb üzletben is.

Kutya

A Kutya jegyében született gyerek nem szereti a változást, az állandóság híve, aki akkor érzi jól magát, ha a megszokott környezet és a megszokott életritmus veszi körül. A nyugodt hátteret igényli, így munkájában is szüksége van az állandóságra. Mivel a szabályok többé-kevésbé ugyanazok, ügyvédként, jogászként, esetleg rendőrként könnyen megtalálhatja a helyét a világban, de például az irodai munka sem feltétlenül állna távol tőle.

Disznó

Ha a kicsi horoszkópja Disznó, akkor egy igazi örökmozgóról van szó. Fontos számára a társaság, akkor érzi magát elemében, ha más gyerekekkel együtt játszhat. Könnyen barátkozik, és mindig megtalálja a hangot másokkal, így ideális lehet számára egy olyan munka, ahol csapatban dolgozhat, netán új emberekkel ismerkedhet. A marketing és a reklámszakma, valamint az újságírás pont a profiljába vágna.

Ezt is szeretjük